تقدیر امام جمعه شهر کرد از اقدامات کمیته امداد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، حجت الاسلام والمسلمین نکونام، نماینده ولی فقیه در استان چهارمحال و بختیاری، ظهر امروز در دیدار مدیران ستادی و کارکنان اداره کل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان، با تبریک سالروز تأسیس این نهاد مقدس به فرمان حضرت امام خمینی(ره) اظهار داشت: همه ما یک راه بیشتر نداریم و آن راه خداست؛ تا می توانید در این راه تلاش کنید تا در وقت دیدار سربلند باشید.
حجت الاسلام والمسلمین نکونام با بیان این که خداوند متعال هم چهره رحمانیت دارد و هم چهره خشم و غضب، تصریح کرد: خداوند متعال هر دوچهره را به خوبی برای ما ترسیم کرده است و این به ما بستگی دارد که با کدام چهره خداوند روبه رو شویم.
امام جمعه شهرکرد راه رسیدن به مهر خداوند را بسیار آسان تر از رسیدن به قهر او عنوان کرد و ادامه داد: نهایت بی خردی است که انسانی راه قهر و غضب خداوند را انتخاب کند؛ چرا که زمینه های فراوانی برای رسیدن به مهر خداوند وجود دارد و این راه بسیار شفاف تر و نورانی تر است.
حجت الاسلام والمسلمین نکونام عقل و فطرت پیامبران الهی و قرآن را مهم ترین و آسان ترین راه برای رسیدن به مهر خداوند معرفی کرد و افزود: از آنجایی که ما در نظامی کاملا ولایی و هدایت گر زندگی می کنیم بنابراین راه رسیدن به مهر بازهم آسان ترمی شود.
وی کمیته امداد امام خمینی(ره) را شجره طیبه جاریه معرفی کرد و گفت: دست اندرکاران کمیته امداد امام خمینی(ره) متولی همه جانبه خانواده های مدجویان چه از نظر روحی و چه از نظر مالی و ایمانی هستند؛بکوشید در این راه به هر روشی که می توانید خدمت رسانی کنید تا در محضر خداوند متعال سربلند باشید./9457/پ203/ج