حوزه های علمیه دارای ظرفیت بزرگی برای تربیت دینی دانش آموزان هستند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، حجتالاسلام مجتبی ملکی، دبیر ستاد همکاریهای وزارت آموزش و پرورش و حوزه های علمیه کشور امروز در گردهمایی دبیران ستاد همکاری حوزه های علمیه و منطقه 5 آموزش و پرورش در تبریز اظهار داشت: رویکرد سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و بنای همه فعالیتهای آن بر مبنای قرآن و سنت و علوم وحیانی است.
مشاور وزیر آموزش و پرورش با اشاره به برکات مهم ستاد همکاری حوزه و آموزش و پرورش از سال 85 تا به امروز افزود: راهاندازی کمیتههای همکاری های حوزه علمیه و آموزش وپرورش به ریاست ائمه جمعه شهرها و مشارکت نهادهای تأثیرگذار ظرفیت بسیار خوبی برای دستیابی به اهداف سند تحول بنیادین است.
حجت الاسلام ملکی رسالت روحانیت با توجه به ناتوی فرهنگی دشمنان را خطیر و حساس دانست و گفت: حضور روحانیت در واحدهای آموزشی و مدارس تضمین باورهای دینی و حصار امنی برای دانشآموزان در مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان اسلام است، در حقیقت برای تربیت دینی دانش آموزان و آینده سازان کشور بایستی از ظرفیت عظیم حوزه های علمیه بهره مند شد.
وی استقلال و آزادی کشور را در گرو پرورش صحیح و تربیت دینی کودکان دانست و گفت: امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی بارها بر توجه به تربیت دینی دانش آموزان و دبستانی ها تأکید داشته اند و امروز تعامل حوزه های علمیه و آموزش و پرورش از مطالبات مهم رهبری است.
حجت الاسلام ملکی با تأکید بر اینکه قرآن مبنای همه آموزش ها و تربیت ها بوده و تربیت قرآنی بسیار اثرگذار و متعالی است، افزود: دشمن همه تلاش خود را برای گمراه کردن جوانان و نوجوانان این مرز بوم به کار گرفته و باید هوشیار باشیم، در این میان اگر آموزش و پرورش دچار انحطاط شود جامعه آسیب خواهد دید.
همچنین فیروز رضایی، مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی با بیان اینکه 21 هزارو 526 نیروی انسانی این اداره کل در طرح بصیرت شرکت کردند، گفت: 20 روحانی به عنوان مربی قرآن و 87 نفر از دانش آموختگان حوزوی در مدارس استان جذب شده اند.
گفتنی است، گردهمایی دبیران ستاد همکاری حوزه های علمیه و منطقه 5 آموزش و پرورش شمال غرب کشور امروز در تبریز آغاز شد و تا فردا ادامه خواهد داشت./935/پ202/ب