استاد دانشگاه تهران:
شهادت برازنده شهیده سیاری بود
خبرگزاری رسا ـ استاد دانشگاه تهران با اشاره به این که شهادت نوعی لیاقت است که نصیب هر انسانی نمیشود، گفت: شهیده فهیمه سیاری فردی بود که لیاقت داشت و شهادت برازنده او بود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، فتاحیزاده، عضو هیأت علمی دانشگاه تهران و از همرزمان و همراهان شهیده فهیمه سیاری در لحظه شهادت صبح امروز در یادواره شهیده فهیمه سیاری و 129 زن شهیده استان قم به بیان خاطراتی از زندگی شهیده سیاری پرداخت و گفت: شهیده فهیمه سیاری در همه ابعاد زندگی خود به عنوان بانویی پایبند به ارزشهای اخلاقی و دینی شناخته شده بود که در همه خاطراتش نسبت به شهادت در راه خدا عشق می ورزید.
وی با اشاره به این که شهیده سیاری جزو بهترین طلاب در کلاس درس بود، اظهار داشت: شهیده سیاری گیرایی بسیار خوبی در فهم مطالب داشت و به نوعی زبده و تیزهوش بود و میدرخشید.
استاد دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: شهیده سیاری از لحاظ اخلاص و پیشرو بودن در مسائل اخلاقی واقعا جزو افراد ممتاز بود به صورتی که در خاطرات قبل از حوزه خود آورده که « شبی به دلیل اینکه امتحان داشتم بسیار دیر خوابیدم و به همین خاطر نماز صبحم قضا شد»، این مطلب در خاطرات یک هفته این شهیده آمده است و در هر روز خود را به دلیل قضا شدن نماز سرزنش کرده است.
فتاحیزاده با بیان این که شهادت نوعی لیاقت است که نصیب هر کسی نمیشود، افزود: افرادی شایسته شهادت هستند که لیاقت آن را دارند و شهیده فهیمه سیاری این لیاقت را داشت و شهادت برازنده او بود.
وی ابراز داشت: منطقه کردستان قبل از دفاع مقدس دارای شرایط ویژهای شده بود و نیاز فراوان بود که عده ای از طلاب در مدارس و برخی جلسات حضور داشته باشند و مردم را نسبت به برخی حرکات دشمنان آگاه نگه دارند که بنا به درخواست آموزش و پرورش کردستان بنده به آنجا رفتم و بعد از آشنایی با شرایط منطقه به قم برگشتم و از دوستان طلبه درخواست کردم که برای تبلیغ به آنجا برویم اما هیچ کس حاضر نشد و تنها کسی که توانست رضایت خانواده را جلب کند که به کردستان بیاد شهیده سیاری بود.
همرزم شهیده سیاری با اشاره به این که هجرت شهیده سیاری برای حوزه علمیه بسیار سخت بود چون وی یکی از طلاب برجسته و فعال حوزه مکتب توحید آن روز قم بود، گفت: مراسم بدرقه شهیده چندین ساعت به طول کشید اما بالاخره راهی کردستان شدیم و با مشکلات بسیار خود را به کرمانشاه رساندیم و بعد از چند روز به سنندج رفتیم، در این مدت ارتباط شهیده سیاری بسیار قوی شده بود و هر خلوتی که به دست میآورد مشغول عبادت، ذکر و توسل میشد
وی ابراز داشت: بعد از معطلی که در سنندج برای ما حاصل شد ساعت 4:30 بعدازظهر به دیوان دره رسیدیم و از آنجا به سمت بانه حرکت کردیم، مقداری که رفتیم تیراندازی شدیدی شروع شد و راننده گفت همه سرهای خود را پایین بیاورید تا تیرها به شما اصابت نکند که شهیده سیاری هم همین کار را انجام داد.
فتاحیزاده با اشاره به این که راننده و یکی از همراهان درتیراندازی مجروح شدند، ادامه داد: بعد از چند کیلومتر به درمانگاهی رسیدیم و ایستادیم هر چه شهیده سیاری را صدا کردم جواب نداد، سر او را که بلند کردم دیدم تیر به چشم چپ او اصابت کرده و به شهادت رسیده است.
وی در پایان افزود: شهیده سیاری در ماه محرم متولد شد و در 12 آذر ماه 59 همزمان با 24 محرمالحرام 1401 در راه نشر معارف الهی و ترویج مکتب قرآنی به شهادت رسید./907/پ202/پ
ارسال نظرات