دولت نمیخواهد در برابر تروریستها بایستد

به گزارش خبرگزاری رسا، حجت الاسلام سید ساجد نقوی، رییس مجمع علمای شیعه پاکستان در دیدار با مجروحان حادثه تروریستی شھر کراچی، کشتار مردم بیگناہ را به شدت محکوم کرد.
رهبرشیعیان پاکستان با تأکید بر این که دولت و پلیس پاکستان از محاکمه عاملان این حوداث ناکام مانده است، بیان داشت: دولتمردان پاکستان با کنار گذاشتن ملاحظات فرقهای و مذھبی، نھادھا و مراکز تروریستی وھابی را در پاکستان مسدود کنند.
وی خواستار محاکمه فوری عاملان انفجار کویته و کراچی شد و تصریح کرد: ما ھموارہ از خطرھای پیش رو از سوی گروہ تکفیری تروریستی به دولت ھشدار دادہایم.
رییس مجمع اتحاد ملی پاکستان تأکرد کرد: اگر چه هنوزھیچ گروھی این انفجارھا را به عھدہ نگرفته است، اما از عوامل انفجارھای آگاهیم و دولت نیز آنان را به خوبی می شناسد.
حجت الاسلام نقوی ادامه داد: آمریکا و اسرائیل با کشتار شیعیان در صدد تخریب پاکستان هستند. شیعیان و اھل سنت ھردو قربانی فعالیتھای تروریستی در پاکستان هستند.
گفتنی است حمله تروریستی به منطقه شیعه نشین شهر کراچی پاکستان 50 نفر کشته و 160 زخمی به جای گذاشت که حال بعضی از زخمیھا وخیم گزارش میشود./988/ب902/د