شهید شاطری نماینده به حق انقلاب در لبنان بود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجتالاسلام علیرضا پناهیان از اساتید حوزه و دانشگاه، شب گذشته در مراسم بزرگداشت سردار شهید حاج حسن شاطری که از سوی سپاه علی بن ابی طالب(ع) و هیأت محبین اهلبیت(ع) در مسجد رضاییه قم برگزار شد، به تبیین برخی از ویژگیها و سجایای اخلاقی و مدیریتی سردار شهید حاج حسن شاطری پرداخت.
وی گفت: روال همیشگی قرآن مبنی بر تحویل گرفتن مؤمنان نیست، بلکه گاهی بسیار سختگیر و توبیخی با آنان برخورد کرده و گاهی نیز خوبیهای آنان را نمیپذیرد و بر سر آنان منت میگذارد.
این استاد حوزه علمیه با بیان اینکه گاهی در میان برخوردهای قرآن با مؤمنان تجلیلهای ویژه و نادری دیده میشود، اظهار داشت: خداوند در آیه شریفه «مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُم مَّن قَضَى نَحْبَهُ وَ مِنْهُم مَّن یَنتَظِرُ وَ مَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا» برخی مردان را به علت باقی ماندن بر پیمانشان از میان مؤمنان جدا کرده و به تجلیل آنان میپردازد.
وی ادامه داد: بسیاری از مسلمانان با پیامبر اکرم(ص) پیمان بستند و برای خدا به مبارزه و جهاد پرداختند اما پس از مدتی به جای انتظار شهادت، مدعی ریاست شدند و هنگامی که با صدای غریب اهلبیت(ع) روبهرو شدند، سکوت کردند.
حجتالاسلام پناهیان تصریح کرد: همانطور که عبادت عجب آور است، جهاد نیز ادعا میآورد؛ افراد زیادی در دفاع مقدس به جهاد پرداختند اما امروزه اگر کسی بر عهد پایدار مانده باشد، باید از وی تقدیر کرد.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به آیه 23 سوره احزاب، مؤمنان برجستهای که بر پیمان خود باقی میمانند به شهادت میرسند و یا پس از جهاد نیز منتظر شهادت باقی میمانند.
این استاد حوزه علمیه با بیان اینکه شهید شاطری مصداق منتظران شهادت بود، ابراز داشت: شهید شاطری یک زندگی انقلابی داشت و تا آخر عمر خود، انقلابی باقی ماند، همچنین هیچگونه تفاوتی در فرهنگ، فکر، فرهنگ و زندگی وی پس از جنگ به وجود نیامد.
وی بیان داشت: کسانی که به راحتی از استعدادشان در راه انقلاب استفاده نمیکنند مانند فردی هستند که یکی از چشمانش را میبندد تا اگر روزی چشم دیگر ضعیف شد، آن چشم را باز کرده و از آن استفاده کند.
حجتالاسلام پناهیان با بیان اینکه اگر کسی علاقه و امکانات خدمت کردن به دین را داشته باشد، لزوما نمیتواند خدمتی انجام دهد، ادامه داد: برخی دوست دارند که از تمام استعدادشان در راه انقلاب و دین استفاده کنند اما خدا چنین اجازهای به آنان نمیدهد؛ شهید شاطری یک فرد انقلابی و منتظر شهادت بود که در مسیر انقلاب از تمام استعدادهایش استفاده میکرد.
وی تأکید کرد: شهید شاطری فردی فوقالعاده از جهت استعداد نبود بلکه نبوغ وی، نبوغ ایمانی و جهادی بود؛ شهید شاطری در کنار فعالیتها و تلاشهای خود، همراه با نشاط، لبخند، دلجویی و دلسوزی با مردم آن منطقه برخورد میکرد.
این استاد حوزه علمیه خاطرنشان کرد: خانواده و استفاده حداکثری از زمان، برخی از داراییهای شهید شاطری بود؛ وی شبانهروز به تلاش برای بازسازی مناطق جنوب لبنان میپرداخت و برای هریک از فرزندان خود، در یکی از کشورهای اطراف همسر گزید.
وی با بیان اینکه هرکسی نمیتوانست همچون شهید شاطری، از شجاعت خود در راه انقلاب و بازسازی جنوب لبنان استفاده کند، تصریح کرد: این سردار شهید، پارکی را در یکی از مرزهای کاملا مشرف بر اسرائیل احداث کرد و نام آن را پارک ایران نهاد؛ زمانی که پرچم ایران را در این پارک براشرافت، اقتدار جمهوری اسلامی را به رخ اسرائیل کشاند.
حجتالاسلام پناهیان خاطرنشان کرد: شهید شاطری، نماینده به حق انقلاب اسلامی در جنوب لبنان بود چراکه سبب میشد تا روزبهروز عشق مردم آن منطقه به ایران و جمهوری اسلامی بیشتر شود.
وی با بیان اینکه شهید شاطری در بازسازی جنوب لبنان، نقشی کلیدی داشت، اظهار داشت: این سردار شهید پول دریافتی از ایران را تبدیل به کاری درآمدزا میکرد و از درآمد آن کار، چندین برابر پولی که دریافت کرده بود، برای بازسازی استفاده میکرد.
این استاد حوزه علمیه خاطرنشان کرد: شهید شاطری یک لیدر معنوی نبود و تنها مؤمن و سربازی شایسته بود؛ همچنین این سردار شهید، قدرت رهبری که در امام موسی صدر وجود داشت و قدرت سازماندهی قوی نیروها که در شهید چمران وجود داشت، را دارا نبود اما به عنوان یک مدیر سازندگی، فردی عالی بود.
وی در پایان گفت: بدنه اصلاحطلبان که حتی به صورت سنتی به سران اصلاح طلب رأی میدهند، اگر شخصیتی همچون شهید شاطری را ببینند، ارادتمند مقام معظم رهبری میشوند؛ بسیاری از آنان که نظرشان نسبت به انقلاب منفی شده است، ضعفها و بدخلقیهای برخی افراد انقلابی را دیدهاند./997/پ202/ی