۲۲ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۷:۵۸
کد خبر: ۱۶۰۰۸۴

چند خبر کوتاه از شمال غرب

خبرگزاری رسا ـ مؤمن بالله با تأکید بر افزایش تعامل و حضور روحانیان در مراکز آموزش عالی گفت: افزایش میزان تعامل و ارتباط علمای دینی با دانشجویان از بروز معضلات اخلاقی و فرهنگی پیشگیری می کند.
اخبار کوتاه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، صمد مؤمن بالله، معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی امروز در اجلاس مشترک رؤسای واحدها و مراکز دفاتر فرهنگی اسلامی منطقه دو دانشگاه آزاد اسلامی که با حضور نماینده ولی فقیه در استان زنجان همراه بود، اظهار داشت: یکی از مهمترین توطئه‌های دشمن کمرنگ شدن حضور روحانیت در مراکز آموزش عالی است.

 

وی با تأکید بر این‌که تجربه نشان داده حضور روحانیان و علمای دینی میان دانشجویان بازخوردهای فرهنگی و معنوی مطلوبی به همراه دارد، خاطرنشان کرد: افزایش ارتباط علما و روحانیون با دانشجویان از بروز بسیاری از مشکلات فرهنگی و معضلات اخلاقی در جامعه پیشگیری می کند.

 

معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان این‌که طبق ارزیابی های بعمل آمده حضور روحانیان و مبلغان دینی در مجامع دانشگاهی و خوابگاهی نتایج فرهنگی مطلوبی به همراه داشته است، گفت: خوابگاه های دانشجویی بهترین محل برای برقراری ارتباط با جوانان و تاثیرگذاری بر افکار و رفتار آن هاست.

 

مؤمن بالله افزود: باید همه بخش های فعال دانشگاه ها از جمله بسیج، جامعه اسلامی، نهاد رهبری و دانشجویان فعال فرهنگی در کنار یکدیگر و تعامل با هم به تعمیق و ترویج فرهنگ و اندیشه ایرانی اسلامی بپردازند که در میان روحانیان می توانند نقش راهبردی و هدایت کننده این جریان ها را بر عهده داشته باشند.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود از تهیه نقشه جامع فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و گفت: این نقشه پس از آسیب شناسی و بررسی شرایط و نیازهای واقعی دانشگاه ها تهیه خواهد شد، باید راه درست اندیشیدن و درست سخن گفتن را به جوانان آموخت تا بحث های آنان موفقیت آمیز باشد.

 

معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی در پایان خواستار همفکری روحانیت و اساتید روحانی دانشگاه های آزاد اسلامی در تکمیل و تدوین نقشه جامع فرهنگی این دانشگاه شد و افزود: رفتن در مسیر اشتباه به ویژه در جریان های فرهنگی و عقیدتی با تبعات سنگینی همراه است، که با تدوین این نقشه به دنبال اتخاذ استراتژی راهبردی، واحد و منسجم هستیم.

 

پذیرش مدرسه علمیه حضرت فاطمه(س) خسروشاه

 

خانم سمندری، مدیر مدرسه علمیه حضرت فاطمه(س) خسروشاه گفت: پذیرش مدرسه علمیه حضرت فاطمه(س) خسروشاه همزمان با پذیرش سراسری حوزه‌های علمیه خواهران از اول اسفند ماه آغاز شده و  تا آخر این ماه ادامه خواهد داشت.

 

وی با بیان اینکه ثبت‌نام از متقاضیان ورود به حوزه‌ علمیه خواهران به صورت اینترنتی انجام می پذیرد اضافه کرد: متقاضیان می‌توانند با مراجعه به پایگاه اینترنتی www.whc.irضمن دریافت دفترچه راهنمای پذیرش و خرید کارت ثبت نام نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

 

سمندری تصریح کرد: در شیوه دیگر پذیرش، داوطلبان با مراجعه به مدرسه علمیه حضرت فاطمه(س) خسروشاه، ضمن دریافت دفترچه راهنمای پذیرش و کارت ثبت نام نسبت به ثبت نام از طریق اینترنت اقدام کنند که امکان پرداخت این وجه از طریق سامانه مدیریت پذیرش و سنجش حوزه‌های علمیه خواهران فراهم آمده است.

 

وی اضافه کرد: در هر یک از این دو شیوه، داوطلبان کد رهگیری دریافت می‌کنند و در هر یک از مراحل پذیرش، می‌توانند از طریق سامانه مدیریت پذیرش و سنجش حوزه‌های علمیه خواهران از وضعیت خود مطلع شوند.

 

سمندری در پایان افزود: سال های گذشته برای سنجش سطح علمی داوطلبان(ورودی سطح دو) آزمون کتبی برگزار می شد ولی از سال تحصیلی 93-92 آزمون ورودی حذف شده و سوابق علمی داوطلب (معدل کل) به عنوان معیار سنجش سطح علمی جایگزین شد.

 

گلزار شهدای چهار شهرستان استان اردبیل ساماندهی شد

 

ودود سید شنوا، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل از ساماندهی صد درصدی گلزار شهدای چهار شهرستان استان اردبیل خبر داد و افزود: ساماندهی گلزار شهدای استان جزو مصوبات سفرهای دولت به استان بوده که تا پایان سال آینده تمامی گلزار شهدای استان ساماندهی می شود.

 

وی با اشاره به پیشرفت فیزیکی 89 درصدی موزه شهدای استان بیان کرد: موزه شهدای استان در محل خانه قدیمی رضازاده در محله اوچدکان اردبیل به مساحت یک هزار مترمربعی طراحی شده است.

 

وی با بیان اینکه اسم و آثار کلیه سه هزار و 400 شهید استان در این موزه به معرض نمایش گذاشته می شود از افتتاح این موزه در سوم خرداد ماه سال آینده خبر داد./935/د101/ب

ارسال نظرات