۱۸ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۸:۰۱
کد خبر: ۱۶۰۷۷۹

بازگشایی مسجدی قدیمی در یونان پس از نود سال

خبرگزاری رسا ـ درهای مسجدی قدیمی در شهر سالونیک یونان پس از نود سال بر روی مسلمانان این شهر گشوده شد.
مسجد سالونيک يونان

 

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از پایگاه خبری عجیب، درهای مسجدی قدیمی در شهر سالونیک یونان پس از نود سال بر روی نمازگزاران گشوده شد.

 

کرین اوراس، سفیر ترکیه در یونان که از بازگشایی این مسجد صد و یازده ساله به وجد آمده بود اظهار امیدواری کرد که سایر اماکن مذهبی مسلمانان در یونان نیز بازگشایی شود.


وی خاطرنشان کرد: ما منتظر هستیم در آینده اتفاقات مشابهی رخ دهد. من فکر می‎کنم که آتن نیز می‎تواند مکانی باشد که مسلمانان می‎توانند در آن نماز جماعت بخوانند.

 

مسجد قدیمی شهر سالونیک یونان در سال 1902 میلادی توسط ویتالیانو پوزلی، معمار ایتالیایی ساخته شد اما در سال 1923 تعطیل شد و سپس در سال 1925 مجددا به عنوان موزه بازگشایی شد.


گفتنی است، آتن تنها پایتخت اروپایی است که مسجد ندارد. مسلمانان این شهر در گذشته بارها سعی در ساخت مسجد در این شهر داشته‎اند اما در حال حاضر هیچ مکانی که به طور رسمی بتوان نام مسجد بر آن نهاد در این شهر اروپایی وجود ندارد.


رجب طیب اردوغان، نخست وزیر ترکیه چندی پیش به یونان پیشنهاد کرد که اولین مسجد آتن با حمایت مالی ترکیه ساخته شود اما همتای یونانی وی با این پیشنهاد مخالفت کرد.


مسلمانان یونان برای به جا آوردن نماز جماعت و سایر مراسم‎های مذهبی خود در این کشور با مشکلات فراوانی دست به گریبان هستند./990/ب902/ک

 

ارسال نظرات
captcha