۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۵
کد خبر: ۱۶۲۶۲۶
ویژه انتخابات ریاست‌جمهوری؛

ویژه نامه اینترنتی «انتخاب اصلح» منتشر شد

خبرگزاری رسا ـ ویژه نامه اینترنتی «انتخاب اصلح» ویژه انتخابات ریاست‌جمهوری در پایگاه اطلاع‌رسانی راسخون منتشر شد.
انتخاب اصلح
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، ویژه نامه اینترنتی «انتخاب اصلح» شامل بانک صوت و فیلم، ویژه‌نامه‌های مرتبط و سایر مقالات در پایگاه اینترنتی راسخون منتشر شد.
از جمله مقالات این ویژه‌نامه می‌توان به نامزد اصلح، نگاه حکیمانه، اصول رقابت سیاسی، نامزد اصلح کیست، امام خمینی، رهبر معظم انقلاب و انتخابات، ملاک‌های انتخاب اصلح، شاخصه‌های اصول‌گرایی، قانون انتخابات ریاست‌جمهوری، انتخابات و وظیفه رسانه‌ها، گویندگان و نویسندگان و آداب رقابت انتخاباتی اشاره کرد.
انتخاب اصلح در فضای سالم تبلیغاتی
در مقاله‌ای از این ویژه‌نامه با عنوان انتخاب اصلح در فضای سالم تبلیغاتی آمده است: از جمله مسائل بسیار مهمی که باید مورد توجه قرار گیرد مسأله تبلیغات و نحوه آن در انتخابات است که باید با روشی اسلامی و انسانی انجام پذیرد .
هدف اسلام در مسأله حکومت ، حاکمیت یافتن صالحان است و مهم‌ترین وظیفه‌ای که در این رابطه امت اسلامی بر عهده دارد«انتخاب اصلح» است، بنابراین تبلیغات انتخاباتی باید به نحوی انجام پذیرد که نیروهای کاردان و مؤمن جذب صحنه انتخابات شده و مردم با دقت کافی بتوانند اصلح را تشخیص و انتخاب کنند.
معمولا احزاب سیاسی در انتخابات ، افرادی را به عنوان کاندیدای مورد اعتماد معرفی می‌کنند و برای آنها تبلیغ می‌کنند و لکن در جامعه اسلامی این طور به نظر می‌رسد که احزاب باید در معرفی کاندیداها صرفا صلاحیت فرد را در نظر بگیرند و اگر وابستگی او به حزب یا گروه در نظر باشد و او را به علت این وابستگی تبلیغ کنند و انتخاب کنند در صورتی که رقیب او که این وابستگی را نداشته و شایسته‌تر باشد این عمل از مرز عدالت اسلامی خارج شده است، همانند همان شیوه حزب‌بازی غرب و تبلیغات به شیوه‌هایی که در غرب معمول است به این صورت که غالبا حقیقت را با شعارها و جوسازی‌ها سرپوش می‌گذارند و افراد با نفوذ که زر و زور بیشتری دارند ، انتخاب می‌شوند.
بهترین نوع تبلیغات این است که مراکز یا ستادهایی از افراد بی‌طرف تشکیل و شرایط برابر و سالمی را برای معرفی هر چه بیشتر کاندیداها فراهم کنند تا آنها نیز با ارائه دیدگاه‌های خود درباره اداره جامعه ، مردم را با افکار و اندیشه‌های خود آگاه سازند و یا این‌که همان مراکز یا مراکزی که مسؤولیت و شایستگی نظارت دارند تبلیغات کاندیداها را کنترل کرده و در صورت تخلف آنها را از شمار نامزدهای انتخاباتی حذف کنند.
همچنین خود کاندیداها نیز باید از هر گونه عمل غیر اخلاقی و انسانی مثل از بین بردن تبلیغات دیگران، به کارگیری افراد ذی نفوذ، استفاده از ابزارهای جذاب پرهزینه، به کارگیری تاکتیک‌های روان شناسی و تقلب خودداری کرده و در شرایط سالم به معرفی و دیدگاه‌ها و نظرات خود بپردازند.
نگاه حکیمانه
در مقاله دیگری از این ویژه‌نامه اهمیت و ویژگی‌های انتخابات ریاست جمهوری از منظر رهبر معظم انقلاب مطرح شده که به این شرح است: انتخابات نماد حرکت اسلامى در کشور ماست، انتخابات، هدیه‏ اسلام به ملت ماست، امام بزرگوار ما حکومت اسلامى به روش انتخاباتى را به ما یاد داد.
حکومت اسلامى در ذهن‏ها و خاطره‏ها به شکل خلافت‏هاى موروثى به یادگار مانده بود، خیال مى‏کردند حکومت اسلامى یعنى مثل خلافت بنى‏امیه و بنى‏عباس یا خلافت ترکان عثمانى، یک نفر با نام و شکل ظاهرى خلیفه، اما با باطن و عمل فرعون و پادشاهان مستبد، بعد هم که از دنیا مى‏رود، یک نفر را به جاى خود معین کند.
در ذهن مردم دنیا، حکومت اسلامى به این شکل تصویر مى‏شد که بزرگترین اهانت به اسلام و حکومت اسلامى بود، امام، حکومت اسلامىِ به روش انتخابات مردم و حضور مردم و تعیین منتخب مردم را که لبّ اسلام است، بار دیگر براى مردم ما معنا کرد و در جامعه‏ ما تحقق بخشید، امروز در کشور ما مسؤولان سطوح مختلف به‏وسیله‏ مردم انتخاب شده‏اند یا مستقیم یا غیرمستقیم.
مسؤول انتصابى، مسؤولیت موروثى، مسؤولیت به خاطر پول و چیزهاى مادى و دنیوى، در نظام جمهورى اسلامى نداریم، انتخابات ریاست جمهورى، انتخابات مجلس شوراى اسلامى، انتخابات خبرگان تعیین رهبرى و انتخابات شوراى شهر جزو افتخارات ملت ایران، جزو افتخارات اسلام و جزو افتخارات شخص امام است، قانون اساسى ما با تعیین موارد این انتخاب‏هاى حساس و سرنوشت‏ساز مقطعى توانسته است در دنیاى اسلام، ذهن‏ها و فکرهاى مؤمن و روشن و تحول‏خواه را به خود جذب کند.
مبناى مردم‏سالارى دینى با مبناى دموکراسى غربى متفاوت است، مردم‏سالارى دینى، که مبناى انتخابات ماست و برخاسته‏ از حق و تکلیف الهىِ انسان است صرفا یک قرارداد نیست، همه‏ انسان‏ها حق انتخاب و حق تعیین سرنوشت دارند، این است که انتخابات را در کشور و نظام جمهورى اسلامى معنا مى‏کند، این، بسیار پیشرفته‏تر و معنادارتر و ریشه‏دارتر از چیزى است که امروز در لیبرال دمکراسى غربى وجود دارد، این از افتخارات ماست، این را باید حفظ کرد.
تکیه نظام به آرای مردم، یکى از میدان‌هایى است که مردم در آن نقش دارند، حضور مردم و اعتقاد به آنها باید در این‏جا خود را نشان دهد، در قانون اساسى ما و در تعالیم و راهنمایی‌هاى امام، همیشه بر این نکته تأکید شده است که نظام بدون حمایت و رأى و خواست مردم، در حقیقت هیچ است.
باید با اتکا به رأى مردم، کسى بر سر کار بیاید، باید با اتکا به اراده مردم، نظام حرکت کند، انتخابات ریاست جمهورى، انتخابات خبرگان، انتخابات مجلس شوراى اسلامى و انتخابات دیگر، مظاهر حضور رأى و اراده و خواست مردم است، این یکى از عرصه‏ها است، از این رو امام بزرگوار، هم در دوران حیات خود به‏شدت به این عنصر در این عرصه پایبند باقى ماند و هم در وصیت‏نامه خود آن را منعکس و به مردم و مسؤولان توصیه کرد.
در حقیقت انتخابات و حضور مردم در صحنه انتخاب رییس جمهور، نمایندگان مجلس و یا سایر انتخاب‌هایى که مى‏کنند، هم حق مردم است، هم تکلیفى بر دوش آنهاست، در نظام اسلامى، مردم تعیین‏کننده‏اند، این هم از اسلام سرچشمه مى‏گیرد.
دیدگاه  امام خمینی(ره) درباره انتخابات
در این مقاله از ویژه‌نامه انتخاب اصلح دیدگاهی ار امام خمینی(ره) درباره انتخابات آمده که می‌خوانیم: از حقوق اولیه هر ملتی است که باید سرنوشت و تعیین شکل و نوع حکومت خود را در دست داشته باشد، طبیعی است که چون ملت ایران بیش از 90 درصد مسلمانند باید این حکومت بر پایه‌های موازین و قواعد اسلامی بنا شود.
جامعه فردا جامعه‌ای ارزیاب، منتقد خواهد بود که در آن تمامی مردم در رهبری امور خویش شرکت خواهند جست.
باید اختیارات دست مردم باشد و هر آدم عاقلی این را قبول دارد که مقدرات هر کس باید دست خودش باشد، قانون این است، عقل این است، حقوق بشر این است که سرنوشت هر آدمی باید به دست خودش باشد، هرملتی سرنوشتش به دست خودش باشد.
البته آزادید هر رأیی دلتان می‌خواهد بدهید اما بی تفاوت نباشید نسبت به سرنوشت مملکت خودتان، نسبت به اسلام، نسبت به ملت، نسبت به کشور بی تفاوت نباشید، باید همه شما، همه ما زن و مرد، هر مکلف همان طور که باید نماز بخواند همان طور باید سرنوشت خودش را تعیین کند.
دولت اسلامی یک دولت دموکراتیک به معنای واقعی است و برای همه اقلیت‌های مذهبی آزادی به صورت کامل هست و هر کس می‌تواند اظهار عقیده خودش را بکند و اسلام جواب همه عقاید را به عهده دارد و دولت اسلامی تمام منطق‌ها را با منطق جواب داد.
هر کس می‌تواند اظهار عقیده خودش را بکند، اسلام جواب همه عقاید را به عهده دارد و دولت اسلامی تمام منطق‌ها را با منطق جواب خواهد داد، از هم‌اکنون هم باید مطمئن باشیم رسانه‌های استکباری از عدم حضور مردم در صحنه انتخابات سخن‌ها خواهند گفت و با تحلیل‌های موذیانه و القائات توام با تهدید و ارعاب تلاش خواهند کرد، ذهن‌ها را به مسائل دیگر معطوف کنند، غافل از آنکه امت اسلامی ایران سال‌هاست نشان داده‌اند که از این هیاهوها نمی‌ترسند و مقاوم و استوار در مقابل تمام ابرقدرتها و قدرتها می‌ایستند و به یاری خداوند متعال ملت شریف ایران با حضور گسترده خود، انتخابات را با قدرت و قاطعیت برگزار می‌کنند.
ملت شهیدپرور ایران بداند که این روزها روز امتحان الهی است، روز پرخاش علیه کسانی است که با اسلام کینه دیرینه دارند، روز انتقام از کفر و نفاق است، روز فداکاری است.
امروز شرکت در انتخابات ریاست جمهوری نه فقط یک وظیفه اجتماعی و ملی است، بلکه یک وظیفه شرعی اسلامی و الهی است که شکست در آن، شکست جمهوری اسلامی است که حفظ آن بر جمیع مردم از بزرگترین واجبات و فرائض است و وسوسه در آن از شیطان بلکه عمال شیطان بزرگ است.
چنانچه سستی بکنند، کسانی که می خواهند این کشور را به باد فنا بدهند ممکن است پیروز بشوند، باید همه شما، همه ما، زن و مرد، هر مکلف همان‌گونه که باید نماز بخواند، همان‌گونه باید سرنوشت خودش را تعیین کند.
انتخاب اصلح
حضرت علی(ع) می‌فرماید: «هر که به کردار عده‌ای راضی باشد، مانند کسی است که همراه آنان کار را انجام داده باشد و هر کس به کردار باطلی دست زند او را دو گناه باشد، گناه انجام آن و گناه راضی بودن به آن».
ویژه نامه اینترنتی «انتخاب اصلح» ویژه انتخابات ریاست‌جمهوری در پایگاه اطلاع‌رسانی راسخون منتشر شده است و علاقمندان به مشاهده و استفاده از این ویژه‌نامه می‌توانند به نشانی اینترنتی www.rasekhoon.net مراجعه کنند./907/ت302/پ
ارسال نظرات