۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۶
کد خبر: ۱۶۳۰۰۳
رییس شورای مشورتی جمعیت وفاق اسلامی بحرین:

مسابقات فرمول یک صحنه افشای جنایات آل‎خلیفه بود

خبرگزاری رسا ـ رییس شورای مشورتی جمعیت وفاق اسلامی بحرین، برگزاری مسابقات اتومبیل رانی فرمول یک را که با حضور رسانه های مختلف بین المللی انجام شد، زمینه ای برای انتشار جنایات آل خلیفه علیه مردم این کشور دانست.
بحرين

 

به گزارش خبرگزاری رسا، جمیل کاظم در گفت وگو با شبکه خبری العالم، اظهار داشت: اعتراضات مردمی در بحرین، به مسابقات فرمول یک ارتباطی نداشت، بلکه این اعتراضات از قبل نیز وجود داشت و پس از آن نیز ادامه خواهد داشت.

 

وی افزود: تحرکات مردم بحرین که از 24 ماه آغاز و ادامه داشته است، در سایه شرایط بوجود آمده در برگزاری مسابقات اتومبیل رانی فرمول یک، افزایش یافته و در این زمینه به موفقیت چشم گیری دست یافته اند، چرا که بسیاری از فعالان رسانه ای حاضر در این مسابقات از واقعیت اوضاع بحرین مطلع شدند و تظاهرات مردمی را پوشش دادند.

 

کاظم ادامه داد: خبرنگاران برخی رسانه های خارجی با حضور در نماز جمعه توانستند از صحنه های اعتراضی مردم بحرین علیه رژیم آل خلیفه خبر و گزارش تهیه کنند و همین امر موجب شد دو تن از فعالان یک رسانه انگلیسی بازداشت و به کشورشان بازگردانده شوند.

 

این فعال سیاسی بحرینی، همچنین گفت: نشست میان رژیم آل خلیفه و انقلابیون که با مسابقات فرمول یک همزمان بود، مانند دیگر نشست ها برگزار شد و در این نشست مساله تازه ای مطرح نشد و فقط انقلابیون در این نشست بر چندین مساله مهم برای حل بحران بحرین تاکید کردند که ضرورت حضور نمایندگان دولت در جلسات گفت وگو از جمله آنها بود، در حالی که هواداران رژیم خواستار حذف این بند شدند، اما مخالفان با این امر مخالفت کرده و این مساله به جلسات بعد موکول شد.

 

کاظم خاطرنشان کرد که انقلابیون از لزوم حضور نمایندگان رده بالای دولت در جلسات گفت‎وگو و بحران اعتماد میان رژیم و مخالفان سیاسی در کشور سخن گفتند و هشدار دادند که هرچقدر که بحران طولانی شود و نقضها و تجاوزات در زمینه حقوق بشر و حقوق سیاسی افزایش یابد، دست یافتن به راه حل نیز دشوارتر خواهد بود و بحران ریشه دارتر می شود و بحرین با کشمکش های منطقه ای و بین المللی بیشتری مواجه خواهد شد و مسوولیت آن کاملا به عهده رژیم آل خلیفه خواهد بود و نه مخالفان./994/ب102/د

ارسال نظرات
captcha