۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۲
کد خبر: ۱۶۳۳۷۵
مجمع علمای اهل سنت عراق:

شایعه حضور نیروهای سپاه ایران در عراق خنده دار است

خبرگزاری رسا ـ علمای اهل سنت عراق با انتقاد از برخی شخصیت‌های مذهبی این کشور به دلیل تحریک جوانان برای مبارزه با ارتش عراق، شایعه دخالت سپاه پاسداران ایران در حوادث الحویجه را خنده دار توصیف کردند.
مجمع علماي اهل سنت جنوب عراق
 
به گزارش خبرگزاری رسا، مجمع علمای اهل سنت عراق که ریاست آن را شیخ خالد عبدالوهاب الملا بر عهده دارد در بیانیهای سخنان برخی علما در تحریک جوانان برای مبارزه با ارتش این کشور را به شدت محکوم کرد.
 
در این بیانیه آمده است: برخی از شخصیت‌های مذهبی که خود را به مناصب دینی بلندپایه‌ای متصل کرده اند جوانان را با پرداخت پول به مبارزه با ارتش عراق تحریک می‌کنند.
 
این مجمع با دفاع از ارتش عراق، افزود: برخی حرف و حدیث‌هایی که با هدف تشویش اذهان عموم و تخریب وجهه ارتش عراق از سوی این افراد مطرح می‌شود، کذب بوده و به هیچ وجه بیانگر نظر ملت عراق نیست.
 
علمای سنی عراق با تأکید بر اینکه برخی افراد با پرداخت پول درصدد بروز فتنه مذهبی در کشور هستند، اظهار داشتند: نقش این افراد بسیار منفی و مخرب است.
 
علمای عراق ادامه دادند: شایعه حضور نیروهای سپاه ایران در منطقه حویجه عراق خنده دار است. نیروهای امنیتی عراق به تنهایی قادر به تأمین امنیت کشور هستند و نیازی به حضور نیروهای خارجی نیست./983/ب902/د
ارسال نظرات
captcha