۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۲۱:۵۹
کد خبر: ۱۶۳۷۳۱
وزیر اوقاف اردن:

علمای تکفیری منابر را به جایگاه فتنه‎انگیزی مبدل ساخته‎اند

خبرگزاری رسا ـ وزیر اوقاف اردن از سوء استفاده علمای تکفیری از منابر برای فتنه‎انگیزی به شدت انتقاد و بر لزوم ایستادگی در برابر این افراد تأکید کرد.
محمد نوح، وزير اوقاف اردن

 

به گزارش خبرگزاری رسا، محمد نوح، وزیر اوقاف اردن که برای شرکت در کنفرانس گفت‎وگو و تقریب ادیان و مذاهب به عراق سفر کرده است در گفت‎وگو با خبرگزاری الفرات نیوز، اظهار داشت: عراق در معرض توطئه و دسیسه قرار گرفته است، توطئه ای که تنها با خونریزی و تفرقه به موفقیت می رسد.

 

وی افزود: ما در این کنفرانس تأکید می کنیم که دین هیچگاه عامل تفرقه و قتل نبوده است. برخی از افراد بر روی منابر به فتنه انگیز می پردازند.

 

محمد نوح بر لزوم ایستادگی در برابر فتنه انگیزی های علمای تکفیری تأکید کرد و اظهار داشت: علمای مسلمان بر اساس آیات و روایات بر حرمت خون مسلمان اجماع دارند. ما باید کاری کنیم که هیچ جایگاهی برای کسانی که به نام دین به قتل دعوت می کنند، وجود نداشته باشد.

 

وزیر اوقاف اردن ادامه داد: دین نباید بازیچه سیاستمدارانی شود که به گسترش فتنه و شکاف می پردازند.

 

وی خاطر نشان ساخت: از خداوند متعال می خواهم خون ملت عراق را حفظ کرده و این کشور را از فتنه دور سازد./980/ب902/د

ارسال نظرات
captcha