۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۲۲:۳۲
کد خبر: ۱۶۳۷۳۵
رییس بعثه حج عراق:

علمای تکفیری از اسلام خارج هستند

خبرگزاری رسا ـ رییس بعثه حج عراق، علمای تکفیری را افرادی خارج از دین مبین اسلام توصیف کرد.
حجت الاسلام محمد تقي مولا رييس بعثه حج عراق

 

به گزارش خبرگزاری رسا، حجت الاسلام شیخ محمد تقی مولا، رییس بعثه حج عراق، پس از اقامه نماز مشترک علمای شیعه و سنی شرکت کننده در کنفرانس گفت‎وگو و تقریب ادیان و مذاهب در بغداد، بر لزوم تحکیم پایه های همزیستی مسالمت آمیز و اهتمام به حقوق بشر تأکید کرد.

 

وی ایستادگی در برابر فتنه انگیزان را خواستار شد و گفت: باید در برابر کسانی که به قتل و فتنه و شعارهای طایفه گری می پردازند باقدرت ایستادگی کرد.

 

حجت الاسلام مولا تصریح کرد: ما باید علمای تکفیری که فتوای تکفیر سایر مسلمانان را صادر می کنند، به شدت برخورد کنیم زیرا این افراد از اسلام خارج هستند.

 

رییس بعثه حج عراق ادامه داد: علما باید مسلمانان را با اسلام واقعی آگاه سازند، با دعوت کنندگان به تفرقه برخورد کنند، احادیث و روایتهای صحیح را منتشر سازند و از انتشار کتابهای فتنه انگیز جلوگیری کنند./980/ب902/د

ارسال نظرات
captcha