حمله به منزل علمای بحرین پیامدهای نامطلوبی دارد

به گزارش خبرگزاری رسا، آیت الله شیخ عبدالامیر قبلان، نایب رییس مجلس اعلای اسلامی شیعیان لبنان در خطبه های نماز جمعه این هفته بیروت که در مقر این مجلس برگزار شد رمز خروج کشورهای منطقه از بحران و ناامنیهای موجود را تفاهم و گفتوگو دانست و خطاب به مسوولان و ملت لبنان بیان داشت: ما لبنانیها خواهان تشکیل امتی واحد به همراه عدل، اخلاص و صداقت هستیم و مسوولان باید در مسیر پیشرفت و ترقی لبنان به همراه دوری از ظلم و نیرنگ قدم بردارند.
وی حمله نیروهای آل خلیفه به منزل شیخ عیسی قاسم را به شدت محکوم کرد و افزود: حمله به منزل علمای بحرین پیامدهای بسیار خطرناکی در بر خواهد داشت. از نظام حاکم بحرین می خواهیم که اعتدال و تقوا را رعایت و از منکرات، ظلم و ستم دوری کنند.
آیت الله قبلان افزود: نظام حاکم بحرین باید حقوق مشروعه این ملت انقلابی را اعطا و با انصاف رفتار کند.
وی با اشاره به ادامه جنایت گروه های تروریستی در سوریه، گفت: آیا به ذهن میرسد که انسانی قلب انسان دیگری را بخورد. این اقدام شنیع با هیچ عقل و دینی قابل سازش نیست.
خطیب جمعه بیروت در پایان خاطرنشان ساخت: اسلام دین حق، حکمت، اصلاح و به دور از منکرات و بدیها است پس بر همه مسلمانان ضروری است که از به فضایل اسلامی چنگ و از رذایل اخلاقی دوری جوید.
گفتنی است نیروهای آل خلیفه بامداد امروز به منزل آیت الله شیخ عیسی قاسم رهبر شیعیان بحرین یورش بردند. وی در هنگام این یورش در منزل حضور نداشت./994/ب901/د