محسن رضایی:
مردم و نظام تحمل فتنه جدید را ندارند/ بیشترین دغدغهام مسائل اقتصادی است
خبرگزاری رسا ـ نامزد انتخابات ریاست جمهوری با تأکید بر این نکته که در شرایط کنونی مهم ترین نیاز کشور ما مدیریت قوی به ویژه در حوزه اقتصاد است، گفت: من برای حل تمام مشکلات اقتصادی نسخه نوشتهام.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، محسن رضایی، نامزد انتخابات ریاست جمهوری و دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، عصر شنبه در جلسهای که در سالن همایش های دانشکده صدا وسیمای قم برگزار شد، به معرفی ویژگیهای رییس جمهور آینده پرداخت و گفت: تحمل پذیری، هماهنگی، مشارکتجویی و تعامل مهم ترین ویژگی یک رییسجمهور است.
وی در ادامه افزود: انسان باید عاقل بوده و قدرت کنترل خود را هم داشته باشد و از گرفتن تصمیمات عجولانه پرهیز کند؛ چراکه تصمیمات شتابزده همه چیز را به هم میریزد، انسان باید از یک سو صبر و تحمل و از سوی دیگر عقلانیت و دوراندیشی داشته باشد.
ساختار اداری غلط از عوامل مشکلات اقتصادی است
این نامزد انتخابات ریاست جمهوری در ادامه ابراز داشت: در شرایط کنونی، کشور ما یک مدیریت قوی با محوریت اقتصاد نیاز دارد، چراکه اقتصاد کشور تقریبا به هم ریخته است، گرانی سرسام آور و وضعیت ما همانند راننده ای شده است که ماشین خود را در سراشیبی رها کرده و در کنار خیابان مشغول دعوا است.
وی ادامه داد: متاسفانه از بهمن ماه سال90 اقتصاد کشور ما در حال بالا و پایین شدن است، این در حالی است که 45000 تومان امروز برابر با 15000 تومان اردیبهشت سال گذشته است و قدرت خرید به سرعت رو به کاهش است.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: مشکل بزرگ دیگری که در کشور ما وجود دارد، بیکاری است که باعث نگرانی مردم شده، در مورد مشکلات اقتصادی باید گفت 30 درصد مشکلات از ناحیه تحریمهای اقتصادی است، اما 70 درصد آن، بخشی ناشی از سوء مدیریت و بخشی به علت خودزنی و نزاع های سیاسی و بخش دیگر به علت وجود خود تحریمی در ساختارهای اداری و ساختارهای غلط است.
مجمع 400 نفره از نخبگان تشکیل می دهم
وی در پاسخ به این سؤال که شما برای وحدت بین پیروان رهبری چه برنامهای دارید، گفت: مدتهاست که این مساله پیش آمده و در انتخابات 84 و قبل از آن هم وجود داشت و تنها راه آن این است که ما از یک راه و روش منطقی پیروی و بر اساس عقل و به دور از احساسات عمل کنیم.
رضایی در رابطه با حل این مشکل گفت: پیشنهاد من این است که یک مجمع 400 نفره از اساتید حوزه و دانشگاه و عدهای از نمایندگان مجلس و کارشناسان تشکیل شود و همه کسانی که اصولگرا هستند دور هم جمع شوند و بعد از بحث و کارشناسی، هر کسی که بیشترین نمره را آورد محور شود و بقیه با او همکاری کنند.
وی در ادامه عنوان کرد: حسن این مجمع این است که لازم نیست از روحانیت و رهبری خرج کنیم؛ چون اگر خوب شد به عهده نخبگان این مجمع و اگر نشد باز هم بر عهده نخبگان مجمع است؛ لازم نیست برای بخشی از حکومت تمام سرمایههای خود را از دست بدهیم.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری به تبیین محاسن این مجمع پرداخت وگفت: این قاعده منطقی یک حسن دارد که کسی که رییس جمهور می شود حق دبه کردن ندارد که مثلا من با این کار نمیکنم و وزیر خودم را میخواهم بیاورم، این منطقی نیست.
رضایی ادامه داد: این مسأله که کسانی که برای کشور خطر دارند رأی نیاورند موضوع خوبی است، ولی نباید از چاله به چاه بیفتیم، در شرایط امروز کشور، ائتلاف بدون نظر نخبگان ریسک بالایی دارد.
منازعات مصلحت نظام نیست
وی در پاسخ به این سؤال که با وجود ائتلاف اصولگرایان و حضور آقای هاشمی و دیگران آیا این وحدت ایجاد میشود، گفت: این وحدت با خیر و خوشی ایجاد نمیشود و بایستی یک فرماندهی صورت بگیرد.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در مورد حضور افرادی که در فتنه 88 ساکت بودند و موضع نگرفتند، گفت: چون وضع حال افراد مهم است اگر کسی صادقانه به اشتباه خود اعتراف کند اشکال ندارد و اگر کسی این کار را نکند و نزاع جدید درست شود، دیگر مردم و نظام تحمل منازعات و فتنه جدید را ندارند و من احساس خطر میکنم، چنین حرکاتی اصلا به مصلحت نظام و مردم ما نیست.
وی بین اظهار نظر افراد دلسوز و متخصص فرق گذاشت و گفت: مشکل کشور ما در برنامه ریزی در حوزه اقتصاد این است که کسانی که بر سر کار آمدهاند و رفتهاند حرفهایشان از سر دلسوزی بوده و نظر کارشناسی و تخصصی نبوده است، بنده با تمام کارشناسان دوران آقای خاتمی و احمدینژاد در این 16 سال کار کردهام و به وزارتخانههایشان رفته و بازدید کردهام، بنابراین در این مسائل ورود دارم و از نظرات دیگران استفاده می کنم.
برای تمام مشکلات اقتصادی نسخه نوشتهام
رضایی در ادامه گفت: البته من برای تمام این مشکلات اقتصادی نسخه نوشتهام، از تورم و ثبات بازار گرفته تا بیکاری و اشتغال و از سوی دیگر اتاق فکر مجمع تشخیص مصلحت نظام که دبیرخانه است، در اختیار من بوده و اکثر سیاستهای کلی از قبیل چشمانداز، سیاستهای اصل 44 و سیاستهای فرهنگی که در مجمع بحث میشود و خدمت مقام معظم رهبری میرسد منشا تولیدش همین دبیرخانه است که من آن را اداره میکنم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: من بعد از اتمام جنگ همه فرماندهان را جمع کردم و از آنها خواستم تا موضوع تهدید بعدی را پیشبینی کنند و بعد از 7 ماه اعلام کردم که تهدید بعدی اقتصاد کشور است، به همین دلیل رشته خودم که مکانیک بود را رها کرده و لیسانس و فوق لیسانس خود را در رشته اقتصاد گرفتم، اما فکر نمی کردم این مساله این قدر طول بکشد./979/پ201/ج
ارسال نظرات