۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۸:۴۱
کد خبر: ۱۶۷۶۶۶

واکنش مفتی مصر به پخش کلیپ شکنجه سربازان مصری

خبرگزاری رسا ـ یکی از مفیتان مصر در قبال شکنجه سربازان ربوده شده مصری در صحرای سینا از سوی گروه‌های تروریستی واکنش نشان داد.
شوقي علام از علماي مصر

 

به گزارش خبرگزاری رسا، شوقی علام از مفتیان مصری،امروز در بیانیه‌ای برخورد‌های غیر انسانی از سوی گروه رباینده سربازان مصری در صحرای سینا را به شدت محکوم کرد.

 

وی با اشاره به انتشار کلیپ شکنجه این سربازان در فضای مجازی از سوی ربایندگان، تأکید کرد: اسلام به هیچ وجه اجازه چنین برخوردهایی با سربازان را نمی‌دهد.

 

شوقی علام تأکید کرد: صحنه‌های دلخراش منتشر شده در فضای مجازی دل هر مسلمانی با هر گرایشی را می‌لرزاند.

 

وی اظهار داشت که اینگونه جنایت‌ها تضعیف دولت مصر را به دنبال خواهد داشت که باید با شدت به مقابله با آن پرداخته و از تکرار این جنایت‌ها از سوی گروه‌های تروریستی جلوگیری کرد.

 

مفتی مصر خواستار آزادی بدون قید و شرط این سربازها در آینده نزدیک از سوی ربایندگان شد.

 

پنج‌شنبه گذشته افراد ناشناس 7 سرباز مصری را در نزدیک مرز فلسطین اشغالی ربودند که در پاسخ به این اقدام، ارتش مصر گذرگاه رفح را بست.

 

پس از این مسأله، رییس جمهور مصر دستور داد تا تلاش‌های نهاد ریاست جمهوری برای پیگیری حادثه ربوده شدن سربازان مصری در سینا، تشدید شود/983/ب903/د

 

ارسال نظرات
captcha