۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۹:۰۶
کد خبر: ۱۶۷۸۷۲
رییس اوقاف شیعه عراق:

تروریست‌ها اصل اسلام را مورد هدف قرار داده‎اند

خبرگزاری رسا ـ رییس اوقاف شیعه عراق با محکومیت سلسله انفجارهای تروریستی عراق تاکید کرد که تروریست‌ها به دنبال ضربه زدن به اسلام و ایجاد فتنه هستند.
صالح الحيدري، رييس وقف شيعي عراق
 
به گزارش خبرگزاری رسا، اوقاف شیعه عراق، امروز با صدور بیانیه‌ای انفجارهای روزگذشته مسجد الوردیة و زین العابدین (ع) عراق از سوی گروه‌های تروریستی را به شدت محکوم کرد.
 
صالح الحیدری، رییس اوقاف شیعه در این بیانیه با اشاره به تلاش تروریست‌ها برای ایجاد فتنه طایفه‌ای تاکید کرد که مردم باید به مواجهه با این فتنه به پردازند.
 
وی نیروهای امنیتی را به افزایش تدابیر امنیتی و تلاش برای برقراری امنیت و آرامش در عراق دعوت کرد.
 
رییس اوقاف شیعه عراق در این بیانیه تاکید کرد: ما به شدت این انفجارهای تروریستی که به کشتار ده‌ها تن از نمازگزاران عراقی منجر شد را محکوم می‌کنیم.
 
وی تصریح کرد که گروه‌های تکفیری و افراد وابسته به حزب منحل بعث به واسطه این انفجارها به دنبال ایجاد ناامنی و فتنه‌های مذهبی هستند.
 
الحیدری این جنایت‌ها را در راستای اهداف دشمنان ملت عراق دانست و گفت: این انفجارها مساجد را مورد هدف قرار نداده‌اند بلکه به دنبال ضربه زدن به اصل اسلام هستند.
 
گفتنی است شهرهای مختلف عراق در روزهای اخیر شاهد سلسله انفجارهای تروریستی بوده که به کشته و زخمی شدن شمار زیادی از مردم بی‌گناه این کشور انجامیده است. /983/ب903/د
ارسال نظرات
captcha