تحریم گفتوگو با رژیم آلخلیفه در اعتراض به هتک حرمت منزل شیخ عیسی قاسم

به گزارش خبرگزاری رسا، جمعیت الوفاق اسلامی بحرین امروز در بیانیه ای اعلام کرد که این جمعیت و سایر گروه های معارض آل خلیفه در پی افزایش فشارهای رژیم بر ملت انقلابی بحرین، گسترش بازداشت ها، یورش به منازل انقلابیان، سرکوب این ملت مظلوم و هجوم بی شرمانه به منزل آیت الله شیخ عیسی قاسم رهبر شیعیان بحرین، گفتوگو با نظام را به مدت 2 هتفه تحریم می کند.
در این بیانیه آمده است: مطالبات ملت انقلابی بحرین بسیار روشن و عادلانه است و الوفاق بر اساس این مطالبات عمل می کند.
جمعیت الوفاق اسلامی بحرین در بیانیه دیگری خاطرنشان ساخت: الوفاق دعوت علمای بحرین مبنی بر شرکت همه ملت انقلابی در تظاهرات روز جمعه در حمایت از شیخ عیسی قاسم لبیک می گوید.
این جمعیت افزود: از همه طوایف و مذاهب میخواهیم که با شرکت در این تظاهرات تاریخی، خشم خود را از این اقدام وحشیانه رژیم آل خلیفه نشان دهند.
گفتنی است که فردا قرار است که تظاهرات صدها هزار نفری ملت بحرین با عنوان "مردی به قامت ملت" در حمایت از آیت الله شیخ عیسی قاسم و اعتراض به نظام حاکم در شهر دراز صورت گیرد./994/