۰۴ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۹:۴۵
کد خبر: ۱۶۸۴۴۶

رهبر کلیسای انگلیس واکنش مسلمانان در برابر قتل سرباز انگلیسی را ستود

خبرگزاری رسا ـ رهبر کلیسای انگلیس واکنش جامعه مسلمانان این کشور را در قبال قتل سرباز انگلیسی ستود و بر وحدت میان پیروان ادیان مختلف در این کشور تاکید کرد.
اسقف اعظم کليساي انگليس در کنار معاون دبيرکل شوراي مسلمانان انگليس

 

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از پایگاه خبری "On Islam"، جاستین ولبای، اسقف اعظم کلیسای انگلیس که رهبر این کلیسا نیز محسوب می شود از واکنش جامعه مسلمانان این کشور در قبال قتل سرباز انگلیسی تقدیر کرد و بر وحدت میان پیروان ادیان مختلف در این کشور تاکید کرد.

 

وی در مصاحبه مطبوعاتی مشترک با شیخ ابراهیم موگرا، معاون دبیرکل شورای مسلمانان انگلیس در شهر لستر، گفت: پاسخ محکم شورای مسلمانان انگلیس و بسیاری از سازمان های اسلامی دیگر به درستی نشان داد که چنین اقدامات وحشیانه ای هیچ جایی در اسلام ندارد.

 

رهبران مسلمانان و مسیحیان انگلیس در این مصاحبه به طور مشترک قتل نظامی انگلیسی در منطقه وولویچ در جنوب لندن را محکوم کردند.

 

شیخ ابراهیم موگرا، قتل نظامی انگلیسی را یک عمل وحشیانه خوانده و گفت: جامعه مسلمانان انگلیس از قتل نظامی انگلیسی در منطقه وولویچ شوکه و وحشت زده هستند. حمله به این نظامی یک اقدام بی شرمانه بوده و هیچ دلیلی چنین عملی را توجیه نمی کند.

 

معاون دبیرکل شورای مسلمانان انگلیس تاکید کرد که این "قتل وحشیانه هیچ توجیهی در اسلام ندارد" و ادامه داد: قاتلان در حین ارتکاب جنایت شنیع خود تکبیر سر دادند تا ادعا کنند که این عمل را به نام خدا انجام می دهند اما این اقدام خیانت به اسلام است.

 

گفتنی است چهارشنبه هفته گذشته، دو مهاجر اهل نیجریه در تلافی« قتل مسلمانان به دست نظامیان انگلیسی» یک نظامی این کشور را در خیابان وولویچ در جنوب لندن با کارد و ساطور به طرز فجیعی به قتل رساندند./990/ب902/د

ارسال نظرات
captcha