۰۷ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۱:۳۲
کد خبر: ۱۶۸۸۳۶
حجت‌الاسلام روحانی:

اعتقادی به جابجایی اتوبوسی مدیران ندارم/ در پرونده هسته ای تهدیدها را به فرصت تبدیل کردیم

خبرگزاری رسا ـ حجت‌الاسلام روحانی در گفت وگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما، انتقادات تندی را متوجه دست اندرکاران رسانه ملی و شخص ضرغامی کرد و با دفاع از عملکرد خود در پرونده هسته ای ایران، دولتش را دولت تدبیر و امید نامید.
حجت الاسلام حسن روحاني
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا،‌حجت‌الاسلام حسن روحانی کاندیدای یازدهمین دوره ریاست جمهوری دو شنبه شب در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما،‌ با بیان این‌که مشکلات کشور برای آحاد جامعه قابل درک است، گفت: بنده به عنوان کسی که بضاعت و تجربه‌ 8 سال در کنار آقای هاشمی و خاتمی در مجمع تشخیص مصلحت و دولت داشته‌ام می خواهم این تجربیات را در اختیار ملت ایران در این وضعیت حساس قرار دهم تا کشور شاهد آینده بهتری باشد.
وی با بیان این ‌که بنده فردی اعتدال گرا هستم، ابراز کرد: همواره با اصولگرایان و اصلاح طلبان معتدل آشنا بوده و کار کرده‌ام و امروز نیز همان مسیر را ادامه خواهم داد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: در این سی و چند سال که از انقلاب اسلامی گذشته در یک فکر، خط و مسیر حرکت کرده و و هیچ‌گاه افراط گرا نه به سمت چپ و نه به سمت راست نبوده‌ام و می‌خواهم نمایندگی کنم برای کسانی که اعتدال و عقلانیت را دوست دارند.
کاندیدای یازدهمین دوره ریاست جمهوری با بیان این‌که دولت بنده دولت تدبیر و امید است، اظهار کرد: ریشه همه مشکلات کشور از اقتصاد تا بخش‌های دیگر به بحث مدیریت و کارآمدی دولت بر می‌گردد.
حجت‌الاسلام روحانی افزود: اساس حل معضلات توجه به رونق است؛ برخی معتقدند که دولت باید پروژه را اجرا کند، برخی می گویند باید اعتبارات را تنظیم کند، برخی معتقدند که دولت باید محیط کسب و کار را آماده کند؛ اگر کسب و کار بهبود پیدا کرد رونق نیز ایجاد می‌شود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار کرد: مشکلات تولید و موانع آن امروز با یک تدبیر درست قابل حل و فصل است؛ برخی از این مشکلات در کوتاه مدت و برخی نیز با طرح‌های بلند مدت قابل حل هستند.
کاندیدای یازدهمین دوره ریاست جمهوری با بیان این‌که امروز بیش از 41 هزار واحد صنعتی نمیه تمام در کشور وجود دارد، گفت:‌اگر فقط 32 هزار میلیارد تومان اعتبار در ختیار آنها گذاشته شود فعال می‌شوند.
حجت‌الاسلام روحانی بیان داشت: اگر امروز به بخش‌های مختلف تولید ثبات برگردد و مردم بدانند که مقررات هر روز تغییر نمی‌کند که متأسفانه در عرض یک ماه چهل یا پنجاه بار مقررات اقتصای تغییر کرده است، مشکلات حل می‌شود.
وی با اشاره به این ‌که در کشور بیش از 3 میلیون بیکار داریم، ابراز کرد: اگر 3 میلیون نفر مشغول به کار شوند و هرکدام به اندازه یک میلیون به تولید خدمت کنند معنایش این می‌شود که هر ماه 3 میلیون نفر اگر یک میلیون درآمد داشته باشند در ماه 3 هزار میلیارد تومان می‌شود.
مسببان نابسامانی اقتصادی باید در دادگاه مردم پاسخگو باشند
حجت‌الاسلام روحانی با اشاره به این‌که به خاطر آن فساد اقتصادی مردم همیشه 3 هزار میلیارد تومان در خاطرشان هست، گفت: فقط متهمان فساد 3 هزار میلیاردی نباید به دادگاه بروند بلکه مسببان وضعیت اقتصادی نیز باید در دادگاه مردم پاسخگو باشند.
کاندیدای یازدهمین دوره ریاست جمهوری با تأکید بر این‌که امروز در خانواده‌ای نیست که فردی در آن بیکار نباشد، اظهار کرد: اگر دولت با تدبیر کار کند مشکلات بیکاری حل می‌شود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: رشد اقتصادی ما قرار بود 8 درصد باشد اما الآن حدو 3 درصد است و در سال گذشته و جاری منفی بوده است.
حجت‌الاسلام روحانی تأکید کرد: وضع تورم کدام کشور منطقه 30 درصد است؟ تورم کشور عربستان در سال 2002 ، 2 درصد بوده است.
وی با بیان این‌که رشد مواد غذایی 58 درصد افزایش داشته است، ابراز کرد:اگر تولید رونق پیدا کند هم بیکاری حل می‌شود هم عرضه کالا زیاد شده و در برابر تقاضا تعادل پیدا می‌کند.
اقتصاد مقاومتی با شعار محقق نمی شود
کاندیدای یازدهمین دوره ریاست جمهوری با اشاره به این ‌که امروز در کشور 400 هزار نفر متخصص و 100 هزار نفر مهندس کشاورز بیکار داریم، گفت: در هر سال 900 هزار نفر فارغ‌التحصیل داریم که همه آنها بیکار هستند و این مشکلات با رونق در محیط کسب و کار حل می‌شود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه به تبیین اقتصاد مقاومتی پرداخت و ابراز کرد: اقتصاد مقاومتی یعنی استقامت و به معنای اقتصاد ریاضتی نیست؛ اقتصاد مقاومتی یعنی این‌که به سمت تولید داخلی برویم و کاری کنیم که اهداف اقتصادی دنبال شود.
حجت‌الاسلام روحانی ادامه داد: اقتصاد مقاومتی یعنی این‌که نگذاریم در کشور بیکاری باشد و خرج‌های بیجای دولت را کم کنیم؛ اقتصاد مقاومتی با شعار محقق نمی‌شود و باید برنامه ریزی و کار کرد.
وی با تأکید بر این ‌که در کشور باید تولید بیشتر شود و واردات کمتر شود، اظهار کرد: باید با استقامت اهداف اقتصادی و سند چشم انداز بیست ساله را دنبال کنیم.
کاندیدای یازدهمین دوره ریاست جمهوری با بیان این ‌که کشور ما از منابع غنی و سرمایه‌های انسانی برخوردار است، ابراز داشت: 4 میلیون دانشجو و این همه متخصص و نخبه در کشور وجود دارد و باید با سعه صدر، تدبیر و مدیریت از این منابع استفاده کرد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به این سؤال که برنامه دولت شما برای هدفمندی یارانه ‌ها چیست، گفت: یارانه‌ها باید هدفمند شود، اما آیا امروز یارانه‌ها هدفمند هستند، مجلس از برنامه دوم و سوم به دنبال این طرح بود، قدم نخست امروز برداشته شده هرچند ناقص است.
هدفمندی یارانه ها قانون است و باید با رفع نواقص ادامه یابد
حجت‌الاسلام روحانی ادامه داد: ای کاش هدفمندی یارانه‌ها آن گونه که مجلس آنرا تصویب کرد اجرا می‌شد.
وی با بیان این ‌که هدفمندی یارانه‌ها قانون است و باید اجرا شود، ابراز کرد: اما برای ادامه هدفمندی یارانه‌ها باید قانون اجرا شود و این نواقصی که وجود دارد بر طرف شود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به این ‌که در کنار هدفمندی یارانه ها باید هدفمندی کالا نیز مد نظر قرار گیرد، اظهار کرد: هدفمندی باید برای کالاهای اساسی نیز در نظر گرفته شود تا دهک های پایین جامعه نیز دغدغه ای نداشته باشند.
کاندیدای یازدهمین دوره ریاست جمهوری با بیان این که اساس دولت بنده آرامش و برداشتن نگرانی از مردم است، اظهار کرد: دولت تدبیر و امید می خواهد آنچنان رونق اقتصادی ایجاد کند که در آمد سرشار نصیب همه شود.
می خواهم کاری کنم که دولت دست نیاز به مردم دراز کند
وی ادامه داد: در دولت بنده اقداماتی صورت می‌ گیرد که مردم به این چهل و پنج هزار تومان نیازی نداشته باشند و همه با افتخار کار کنند؛ صدقه گرفتن افتخار نیست و ما می خواهیم کاری کنیم که دولت دست نیاز به سوی مردم دراز کند نه این که مردم دست نیاز به سوی دولت دراز کنند.
حجت‌الاسلام روحانی با تأکید بر این ‌که دولت بنده دولتی فرا جناحی است، اظهار کرد:بنده معتقدم که با یک جناح نمی شود مملکت را اداره کرد؛ در گذشته برخی می گفتند اگر دولت، مجلس و قوه قضاییه در خط باشند هماهنگی فراوان و مملکت گلستان می شود اما همه مشاهده کریم که چنین نشد.
نباید اتوبوسی بیاییم و اتوبوسی برویم
کاندیدای یازدهمین دوره ریاست جمهوری با بیان این‌ که همه نیروها سرمایه‌ های ملی هستند و این جناح و آن جناح ندارد، ابراز کرد: برای مسؤولیت پذیری به دنبال افرادی هستیم که متدین، دلسوز و تابع قانون اساسی باشند و باید از همه استفاده کرد و اتوبوسی و نیامد اتوبوسی نرفت.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأکید بر این که میانه ای با افراطی گری ندارم،‌ گفت: کسانی که در مسیر افراط هر چند با حسن نیت قرار گرفتند به جایی نمی رسند.
وی با بیان این که افراط گرایی سبب اردو کشی خیابانی در انتخابات 88 شد، ابراز کرد: اگر افراط گرایی نبود نیازی به قوه قضاییه و زندان نبود؛ دو طرف اگر در مسیر اعتدال باشند می توانیم کشو را اداره کنیم.
حجت‌‌الاسلام روحانی افزود: دولت من دولت فرا جناحی است و از همه نخبگان استفاده می کنم و معتقدم که همه باید دست به دست هم دهیم تا کشور آباد شود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این‌ که پیشرفت و عدالت هدف اصلی کشور است، ابراز کرد: عدالت یعنی هر چیزی را سر جایش قرار دادن و این که به کسی ظلم نشود یعنی این که در جامعه تولید گر و کارگر به حق خودشان برسند.
کاندیدای یازدهمین دوره ریاست جمهوری ادامه داد: عدالت یعنی این که هر کسی که می خواهد حرفی بزند دچار لکنت زبان نشود و بتواند حرف خود را زده و نقد کند.
وی با بیان این که عدالت از اعتدال سرچشمه می گیرد، اظهار کرد: اگر تندروی در جامعه ای باشد عدالت محقق نمی شود و این عدالت ایت که ملتی را عزت و سربلندی می رساند.
انتقاد روحانی از صدا و سیما/ عدالت را رعایت نکردند
حجت‌الاسلام روحانی تأکید کرد: عدالت یعنی این که اگر مسؤولی با هواپیما خواست به سفر برود زن و بچه و اطرافیان خود را نبرد؛ نخست وزیر ترکیه هر جا که سفر می کند جمعی از کار آفرینان را با خود می برد و این به معنای طرفداری از سرمایه داری نیست چون اگر شرکتی در کشور پیشرفت کرد تولید نیز پیشرفت خواهد کرد.
کاندیدای یازدهمین دوره ریاست جمهوری در ادامه با انتقاد از عملکرد صدا و سیما، ابراز کرد: ای کاش در صدا و سیما نیز عدالت باشد وقتی به کسی در این رسانه توهین می شود و تهمت زده می شود صدا و سیما باید به آن فرد وقت بدهد تا از خود دفاع کند.
وی ادامه داد: به خیلی ها در رسانه ها و صدا و سیما ظلم شده است و ای کاش صدا و سیما می گفت بیایید و از خودتان دفاع کنید؛ به خیلی از افرادی که در زندان های شاه شلاق خورده و یار اما خمینی بودند توهین شد اما صدا و سیما با عدالت رفتار نکرد.
حجت‌الاسلام روحانی اضافه کرد: صدا و سیما باید به گونه ای رفتار کند که اگر در برنامه ای به فردی توهین شد به او زنگ بزند و با دادن وقت فرصت پاسخگویی را فراهم کند.
کاندیدای یازدهیمن دوره ریاست جمهوری ادامه داد: امام خمینی(ره) می فرمودند اگر از تریبون مجلس شورای اسلامی به کسی توهین شد وقت بدهید تا جواب توهین کننده را بدهد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این‌ که نباید سرمایه های انقلاب را تلف کنیم، اظهار کرد: به رییس صدا و سیما بگویید به کسانی توهین شده وقت بدهند تا از خود دفاع کنند.
حجت‌الاسلام روحانی افزود: به افرادی که توهین شد آدم های بزرگی بودند و نباید آنها را به سادگی از دست داد؛ دشمن به دنبال سوء استفاده است و ما نباید در زمین دشمن بازی کنیم.
در پرونده هسته ای تهدیدها را به فرصت تبدیل کردیم
کاندیدای یازدهمین دوره ریاست جمهوری با تأکید بر این که ما باید تهدیدها را به فرصت تبدیل کنیم، اظهار کرد: سیاست ما در بیست و دو ماهی که مذاکرات هسته ای را انجام می دادیم تحت نظارت رهبری این بود که تهدیدها را به فرصت تبدیل کنیم تا توطئه آمریکا شکسته شود.
وی با بیان این که آمریکا می خواست پرونده ما را به شورای امنیت ببرد و ما باید جلوی این کار را می گرفتیم، گفت:‌ آمریکا می خواست کشور ما را وارد جنگ کند و تحریم ها را نیز بیشتر کند و همچون افغانستان و عراق با ما برخورد کند اما ما آن تهدیدها را تبدیل به فرصت کردیم.
حجت‌الاسلام روحانی با بیان این که در دوران حضور من در دولت تعداد تولیدات هسته ای ما 150 عدد بود، ابراز کرد: ما در تلاش بودیم تا دروغ بودن ادعای آمریکا را اثبات کنیم و با ارشادات رهبری به فناوری دست یافتیم.
فیشر به ما قول داد که نمی گذاریم پرونده ایران سر از شورای امنیت درآورد
کاندیدای یازدهمین دوره ریاست جمهوری با اشاره به این که انگلیس و فرانسه به ما قول استفاده از حق وتوی خود در قبال آمریکا را دادند، خاطرنشان کرد: فیشر در خاطرات خود نوشته که ما در تهران رفتیم و به آنان قول دادیم که نمی ‌گذاریم پرونده به شورای امنیت برسد و این یعنی تبدیل تهدید به فرصت.
وی با بیان این‌ که ما نگذاشتیم در کشور جنگ شود و پرونده هم به شورای امنیت نرفت، گفت: ما صلح آمیز بودن برنامه هسته‌ای خود را ظرف یک سال با حضور آمریکا تثبیت کردیم.
وی ادامه داد: ما از جنگ نمی ترسیم اما معتقدیم تا جایی که می شود باید از جنگ جلوگیری کرد اما اگر جنگ شد همچون دوران 8 سال دفاع مقدس با دشمن می جنگیم.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این که مذاکرات در زمان ما در سطح وزرا و رؤسای کشورها انجام می گرفت، اظهار کرد: متأسفانه مذاکرات در حال حاضر در حد مدیرکل 5 کشور صورت می‌گیرد و تنها دیپلمات ارشد حاضر در مذاکرات نماینده ایران است.
حجت‌الاسلام روحانی در پاسخ به این سؤال که منتقدان شما می گویند در زمان شما برنامه هسته ای کشور متوقف شد، ابراز کرد: اطلاعاتی که در گوشی به شما می‌دهند غلط است در مذاکرات سعد آباد توافق نامه ای امضا نشد و بیانیه صادر شد و اظهاراتی که در این مورد آمده کذب است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این که ما فناوری‌ها را کامل کردیم، گفت: تعداد سانتریفیوژها در زمستان 83 و پروژه آب سنگین و کیک زرد هم در سال 83 تکمیل شد.
حجت‌الاسلام روحانی در پایان گفت: این گونه سخنان از همان بی اخلاقی هایی است که در صدا و سیما مطرح شده؛ ما فناوری هسته‌ای را کامل کرده و تهدیدها را تبدیل به فرصت کردیم./927/ز502/ج
    
ارسال نظرات