۰۸ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۷
کد خبر: ۱۶۹۰۴۴
مدیر طرح و برنامه بین‌الملل حوزه تأکید کرد:

ضرورت پاسخ‌گویی به شبهات و توهمات مطرح شده در حوزه انتخابات

خبرگزاری رسا ـ مدیر طرح و برنامه معاونت بین‌الملل حوزه‌های علمیه خواستار پاسخ‌گویی به شبهات و توهمات مطرح شده در حوزه انتخابات شد و گفت: روشنگری رسانه‌ها سبب می‌شود که مردم در رأی دادن فریب نخورند.
حجت الاسلام احمدي شاهرختي

حجت‌الاسلام ابوالحسن احمدی شاهرختی، مدیر طرح و برنامه معاونت بین‌الملل حوزه‌های علمیه در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا با بیان اینکه در مردم نسبت به گفتار برخی کاندیداها نوعی سردرگمی دیده می‌شود، خواستار تبیین شبهات و توهمات مطرح شده در حوزه انتخابات یازدهم شد.

 

وی سخنان رهبر معظم انقلاب را معیار و ملاک انتخاب اصلح دانست و با تأکید بر روشنگری نسبت به تدابیر رهبری، افزود: بعضی‌ها با سم‌پاشی‌ می‌خواهند انتخابات را تحت‌الشعاع قرار ‌دهند؛ باید به شبهاتی که درباره ریاست جمهوری از ناحیه خود کاندیداها و دشمنان خارجی مطرح می‌شود، پاسخ دهیم.

 

مدیر طرح و برنامه بین‌الملل حوزه در ادامه با بیان اینکه قوانین روشن است و رهبر معظم انقلاب ملاک‌های انتخاب اصلح را به روشنی تبیین کرده‌اند، خواستار پرداختن به نکات ریز انتخابات شد.

 

احمدی نژاد دولت نهم با دولت دهم یکی نبود

 

وی با اشاره به رد صلاحیت کاندیدای مورد نظر رییس جمهور، گفت: برخی می‌گویند احمدی نژاد دولت نهم با دولت دهم یک اشتراک لفظی است و آن را یکی می‌گیرند، در حالی که احمدی‌نژاد دولت نهم با دولت دهم یکی نبود، دقیقا مانند زبیر زمان پیامبر‌(ص) با زبیری که زمان امام علی‌(ع) کشته شد.

 

حجت‌الاسلام احمدی شاهرختی ابراز کرد: احمدی نژاد دولت نهم با احمدی نژاد دهم دو تا است اما برخی با رندی تمام این را یکی می‌گیرند و می‌گویند اگر ما از ابتدا می‌گوییم احمدی نژاد اینگونه است؛ در حالی که دولت مبارزه با اشرافی‌گری که وی شعار آن را می‌داد از ریل خارج شد.

 

وی با بیان اینکه برخی به علامه مصباح یزدی و یا رهبر معظم انقلاب به واسطه حمایت از احمدی‌نژاد ایراد گرفتند، پس باید این اشکال را به پیامبر اکرم‌(ص) هم وارد می‌کردند، گفت: پیامبر علم لدنی داشتند اما فرمودند «زبیر منا اهل بیت‌»، چون زبیر دوران پیامبر با زبیر دوران امام علی‌(ع) متفاوت بود.

 

توهمات برخی افراد را باید پاسخ داد

 

این پژوهشگر حوزوی برخی از سخنان پیشکسوتان انقلاب را نوعی توهم دانست و تصریح کرد: باید به توهمات فردی که در نظام خود را محور انقلاب می‌داند و بعد از رد صلاحیت شدن می‌گوید اگر من بودم این اتفاق نمی‌افتاد و بدانید به انقلاب حمله خواهند کرد و ایران تجزیه می‌شود، اینگونه پاسخ داد که امام رفتند برای انقلاب اتفاقی نیفتاد، شما که جای خود دارید.

 

وی بر پاسخ‌گویی به برخی ادعاها متناسب با اتفاقات روز تأکید کرد و افزود: اینکه گفته شود فلان کاندیدا اجراییاتش بیشتر است یا کمتر،‌ چه معنایی می‌دهد؛ باید گذشته نامزدهای انتخاباتی به درستی تحلیل و برای مردم روشنگری شود که چه کسانی بودند تا نتوانند با هوچی‌گری، توهم، دروغ و یا خلاف واقع‌گویی، از زیر آن در بروند.

 

نسبت دادن شکست یک تیم به مربی منصفانه نیست

 

حجت‌الاسلام احمدی شاهرختی با بیان اینکه سندهای تاریخی کاملا روشن است، یادآور شد: فعالیت‌های انرژی هسته‌ای در زمان اصلاحات مشخص است، اینکه آقای روحانی به راحتی می‌گوید اگر کاری شده رهبر معظم انقلاب گفته‌اند، فرار به جلو، فرار از پاسخ‌گویی و تبرئه کردن بی‌جهت است.

 

وی افزود: آنان به نام تعلیق، انرژی هسته‌ای را تعطیل کردند و اکنون هم می‌گویند ما نبودیم، باید به اینها پاسخ‌ داد و عملکردها به روشنی برای مردم تبیین شود؛ اینکه بگویند باید کسانی که عامل گرانی در دولت بودند دادگاهی شوند، مربوط به آقایان هاشمی و خاتمی هم می‌شود و منصفانه نیست شکست یک تیم را به مربی نسبت دهیم.

 

این استاد حوزه از توطئه‌های خارجی، تحریم‌های فلج کننده، کارشکنی عوامل داخلی، افزایش گرانی در سطح جهان که اروپا را به زانو در آورد به عنوان برخی از عوامل پیش‌آمد مشکلات اقتصادی در کشور از جمله گرانی نام برد و اظهار کرد: البته سوء تدبیرهای فراوانی که در دولت به واسطه عدم کارشناسی رخ داد، در این اتفاق باید دیده شود.

 

نقش رسانه‌ها، علما و نخبگان در خلق حماسه سیاسی

 

وی اما انداختن همه مشکلات اقتصادی را به دوش احمدی نژاد و تیم او مناسب ندانست و گفت: اینگونه عمل کردن و چوب حراج به گذشته زدن منصفانه نیست؛ رسانه‌ها،‌ علما و نخبگان باید به درستی روشنگری کنند و با پاسخ دادن به این شبهات، مردم را در رسیدن به انتخاب صحیح یاری دهند.

 

حجت‌الاسلام احمدی شاهرختی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب فرمودند رییس جمهور آینده باید تمام نقاط قوت این دولت را داشته و نقاط ضعف آن را نداشته باشد، ابراز کرد: نامزدهای انتخاباتی نقاط قوت و ضعف این دولت را بگویند و درباره محورهای اصلی، روشنگری کنند.

 

وی گفتمان امام و انقلاب اسلامی، تأکید بر ادامه خط شهدا یعنی خط مقاومت، ساده‌زیستی، وصل نبودن به ارکان قدرت و عدم تعریف در دایره احزاب را از ملاک‌های رییس جمهور آینده برشمرد و گفت: رییس جمهور باید متدین، متخصص و از جنس مردم باشد.

 

تبعیت از رهبری به نفع رییس جمهور و مردم است

 

مدیر طرح و برنامه‌ معاونت بین‌الملل حوزه‌های علمیه، کوتاه نیامدن در برابر خواسته دشمن را از دیگر ملاک‌های رییس جمهور آینده عنوان و ابراز کرد:‌ عده‌ای که در فتنه افتاده و می‌خواهند خود را سر پا نگه دارند و برخی هم که شعارهای کلی می‌دهند و برنامه‌ مدونی برای نجات کشور از مشکلات اقتصادی ندارند، مناسب ریاست جمهوری نیستند.

 

وی بر هماهنگی کامل بین رییس جمهور با رهبری نظام تأکید کرد و گفت: اگر رییس جمهور با رهبر معظم انقلاب که کارشناس ارشد نظام هستند و به لحاظ نظامی، سیاسی و ‌اقتصادی تمام دولت‌ها را تجربه کرده‌اند، دیگران آمدند و رفتند اما ایشان همچنان رصدکننده و دیده‌بان این جریان هستند، هماهنگ نباشد و کار خود را بکند، موفق نخواهد بود.

 

حجت‌الاسلام احمدی شاهرختی ادامه داد: اگر رییس جمهور آینده از دیدگاه‌های ارشد نظام که رهبر معظم انقلاب هستند تبعیت کند هم به نفع مردم و نظام و هم به نفع خودش است؛ مردم اگر بدانند فرد با تلاشی براساس کارشناسی‌های درست به سمت اهداف امام، ‌انقلاب و مردم حرکت می‌کند حمایتش می‌کنند.

 

وی افزود: چشم‌های بینای مردم ایران تبدیل مسائل اصلی به فرعی، انحراف مسائل اساسی و ارائه مسائل منطقی به صورت توهمی و غیرمنطقی را رصد و شناسایی می‌کنند و طبیعتا دولتی که با چنین رویکردی بر سر کار بیاید به حاشیه می‌رود کما اینکه سرمایه بزرگی که آقای احمدی نژاد با خود داشت، متأسفانه به سبب جهت‌گیری به سوی مباحث غیرمنطقی به حاشیه رفت.

 

شناخت اصلح واجب شرعی است

 

این پژوهشگر حوزوی بار دیگر بر پاسخ‌گویی به شبهاتی که از ناحیه برخی کاندیداها، دشمنان نظام و حتی طرفداران کاندیداها در حوزه انتخابات و به طرفداری از ناحیه شخصی که صاحب نام است مطرح می‌شود، تأکید کرد و افزود: روشنگری رسانه‌ها سبب می‌شود که مردم در رأی دادن فریب نخورند.

 

وی با بیان اینکه شناخت اصلح واجب شرعی است، تبیین حکم رهبر معظم انقلاب که رأی دادن را واجب شرعی و عقلی دانسته‌اند، ضروری خواند و تصریح کرد: چگونه وقتی می‌گوییم اگر کسی نماز نخواند کافر است، اگر رأی هم ندهد در حیطه عدم تبعیت از ولایت فقیه مطرح می‌شود.

 

حجت‌الاسلام احمدی شاهرختی در بیان اهمیت شناخت اصلح، افزود: حتی اگر کسی رأی داد اما این رأی به اصلح منجر نشد، در تمام تصمیم‌های اشتباه فرد منتخب شریک است، بنابراین مردم نباید وامدار کسی باشند و باید به گونه‌ای رأی دهند که برای سؤال قبر جوابی داشته باشند.

 

وی افزود: برخی دنبال صواب می‌گردند اما شاید تصور نشود که یک رأی ما به کاندید اصلح سبب اجرای بسیاری از برکات در نظام و جهان به واسطه آن شخص شود و این کسی که به آن فرد رأی داده در تمام این برکات، دستگیری‌ها، ساختارها و مقاومت‌ها شریک است./920/ت302/ع

ارسال نظرات