تنوع طلبی جنسی سبب افزایش طلاق میشود
حجتالاسلام علی ارجمند عینالدین، استاد حوزه دانشگاه، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در پاسخ به این پرسش که« چه کنیم که طلاق و فروپاشی خانواده، آنچنان که در غرب رایج است، در بین ما رواج پیدا نکند؟» و «چرا در برخی از بخشهای کشورمان طلاق زیاد است؟» گفت: طبق آمارهایی که وجود دارد در بعضی مناطق، از هر چهار ازدواج، یکی به طلاق و در دیگر مناطق، از هر سه ازدواج یکی به طلاق منجر میشود که این یک هشداری به جامعه ما است.
وی در ادامه به عوامل طلاق پرداخت و افزود: بر اساس تحلیلهای کارشناسان در امر طلاق، پنج عامل عمده برای طلاق برشمردند؛ انتظارات بیجا و متوقعانه طرفین نسبت به همدیگر، نبود تفاهم مشترک، تکراری شدن برای همدیگر، دخالتهای خانواده ها و تنوع طلبی جنسی از جمله این عوامل هستند.
استاد حوزه دانشگاه به یکی از این عوامل طلاق پرداخت و گفت: از این پنج عامل طلاق، متأسفانه عامل تنوع طلبی جنسی در جامعه بیداد میکند، زیرا جوان ازدواج کرده مدام در معرض تحریکات جنسی است.
وی در مورد تحریکات جنسی، در اطراف جوان بیان داشت: رسانه ای مانند ماهواره که برنامهها و سریالهایی در معرض نمایش قرارمی دهد که میل جنسی مخاطب جوان را برمی انگیزاند و از آن طرف نوع پوشش و روابطی که در جامعه وجود دارد نیز سبب تحریکات جنسی جوان میشود.
حجتالاسلام ارجمند عینالدین در ارامه اظهار کرد: این تحریکات جنسی سبب میشود که مرد در زندگی توهم ارضا نشدن را پیدا کند که در ادامه منجر به اشباع نشدن جنسی از سوی همسر و در نهایت به انحطاط اخلاقی او کشیده میشود.
وی همچنین در ادامه افزود: متأسفانه عده ای از جوانان به خاطر قرار گرفتن در مسیر تنوع طلبی جنسی با وجود ازدواج، هنوز درگیر انحرافات جنسی از جمله خود ارضایی هستند.
کارشناسی تربیتی با اشاره به اینکه کسی که در مسیر گناه قرار بگیرد میل اشباع ناپذیری پیدا میکند، گفت: در غرب به جهت اشباع ناپذیری جنسی حدود 245 نوع، تنوع طلب جنسی برشمرده شده است.
وی به واکاوی عدم تفاهم زن و شوهر پرداخت و یاد آوری کرد: اگر به صورت تحلیلی در عدم تفاهم بعضی زن و شوهرها نگریسته شود، به مسأله عدم ارضاء جنسی از سوی طرفین میرسیم، از این رو اگر به این مسأله در جامعه توجه نشود، جوانان جامعه دچار خسارتهای جبران ناپذیری میشوند.
حجتالاسلام ارجمند عینالدین بیان کرد: یکی از مسائل اساسی که در اسلام و نیز در زمان پیامبر عظیمالشأن توجه شده است ولی امروزه جامعه ما با آن به عنوان چالش روبه رو است؛ بحث ازدواج است که متأسفانه جامعه با تأخیرهای زیاد در امر ازدواج مواجه است.
وی یاد آور شد: طبق روایات، کسی که به گناه میافتد باید ازدواج کند و یا روایاتی که دال بر این است که با ازدواج دو سوم دین شخص حفظ میشود، در حالی که متأسفانه این مسأله در بین خانواده ها و جامعه ما مغفول مانده است.
استاد حوزه و دانشگاه به راهکار جلوگیری و پیشگیری از تنوع طلبی جنسی، پرداخت و گفت: هدایت غریزه، کنترل آن و همچنین تأمین نیازهای جنسی از عوامل پیشگیری از تنوع طلبی جنسی است، که البته باید به هر سه مورد توجه و اهمیت داد و رعایت نکردن یکی از این موارد، مشکلی را برطرف نمیکند.
وی در ادامه به راهکار پیشگیری از طلاق پرداخت و اظهار کرد: ستاد امر به معروف و نهی از منکر، باید به سبک زندگی اسلامی بپردازد و سعی در آموزش آن در جامعه داشته باشد، البته باید با توجه به نکات روانی جامعه، به صورت روانشناسانه، سبک زندگی اسلامی را در جامعه آموزش داد.
حجتالاسلام ارجمند عینالدین یاد آور شد: یکی از عوامل دیگر طلاق که میتوان به آن پنج عامل اضافه کرد، عامل عدم شناخت است، که زن روحیات مرد و همچنین مرد روحیات زن را نمیشناسد و همین عدم شناخت موجب بروز تنش و درگیری در زندگی زناشویی میشود.
وی همچنین در پایان خاطرنشان کرد: باید در دانشگاه به جای واحدی به نام تنظیم خانواده، واحدی قرار داده شود که سبب شناخت مرد و زن و افزایش مهارت ارتباطی زن و شوهر شود و همچنین به مسأله ازدواج پرداخته شود.
شایان ذکر است، مقام معظم رهبری در دیدار جوانان خراسان شمالی به ارائه فهرستی از آسیبهای سبک زندگی پرداختند و بیست پرسش مطرح کردند، پرسشهای زیر بخشی از پرسشهای مطرح شده از سوی مقام معظم رهبری است:چرا فرهنگ کار جمعی در جامعه ما ضعیف است؟
علت کار گریزی چیست؟
چرا در روابط همسایگیمان رعایتهای لازم را نمیکنیم؟
چرا در زمینه فرهنگ رانندگی، مردمان منضبطی به طور کامل نیستیم؟
حد زادوولد در جامعه ما چیست؟
الگوی تفریح سالم چیست؟
نوع معماری در جامعه ما چگونه است؟ چقدر متناسب با نیازهای ماست؟
در بین ما دروغ چقدر رواج دارد؟
چرا در برخی از بخشهای کشورمان طلاق زیاد است؟
علت پرخاشگری و بیصبری در میان بعضی از ماها چیست؟
چقدر به قانون احترام میکنیم؟ علت قانون گریزی در برخی از مردم چیست؟
انضباط اجتماعی در جامعه چقدر وجود دارد؟
وجدان کاری در جامعه چقدر وجود دارد؟
چرا برخی از حرفهای خوب، ایدههای خوب، در حد رؤیا و حرف باقی میماند؟
چه کنیم که ریشهٔ ربا در جامعه قطع شود؟
آپارتماننشینی چقدر برای ما ضروری است؟
تجملگرایی چیست؟ بد است؟ خوب است؟ چقدرش بد است؟ چقدرش خوب است؟
چرا در بین بسیاری از مردم ما مصرفگرایی رواج دارد؟
چرا پشت سر یکدیگر حرف میزنیم؟
چرا در برخی از بخشهای کشورمان روی آوردن جوانها به مواد مخدر زیاد است؟
چرا صلهٔ رحم در بین ما ضعیف است؟
آپارتماننشینی چقدر برای ما ضروری است؟ چقدر درست است؟
طراحی لباسمان چقدر متناسب با نیازهای ما و عقلانی و منطقی است؟
آرایش در بین مردان و زنان چقدر درست است؟
آیا ما در معاشرتهای روزانه، به همدیگر به طور کامل راست میگوییم؟
بعضیها با داشتن توان کار، از کار میگریزند؛ علت کار گریزی چیست؟
علت پرخاشگری و بیصبری و نا بردباری در میان بعضی از ماها چیست؟
حقوق افراد را چقدر در رسانهها ، در اینترنت و... مراعات میکنیم؟
تولید کیفی در بخشهای مختلف، چقدر مورد توجه و اهتمام است؟
چرا به ما میگویند که ساعات مفید کار در دستگاههای اداری ما کم است؟
چرا در بعضی از شهرهای بزرگ، خانههای مجردی وجود دارد؟ این بیماری غربی چگونه در جامعه ما نفوذ کرده است؟
چه کنیم که طلاق و فروپاشی خانواده، آنچنان که در غرب رایج است، در بین ما رواج پیدا نکند؟
چه کنیم که زن در جامعه ما، هم کرامت و عزتش حفظ شود، هم وظائف اجتماعیاش را انجام دهد و هم حقوق اجتماعی و خانوادگیاش محفوظ بماند؟/9196/ت302/ن