افراد اصلح به مسؤولیتها زینت میبخشند
وی در ادامه گفت: حضور مردم در صحنه ها و سپردن امانت به امانتداران، از رهبری جامعه گرفته تا بحث ریاست جمهوری و شورای شهر همه نشان از جمهوریت نظام اسلامی است که امام بر آن تأکید می کردند و این حضور مردم با ضوابط و قوانین اسلامی ظهور و بروز یک جامعه متمدن و متدین را پایه ریزی می کند.
امام جمعه نجف آباد بالا بودن تعداد کاندیداها را نشان از ذوق و سلیقه های گوناگون دانست و گفت: هر چه جلوتر می رویم جوانان و افراد مختلف جامعه احساس تکلیف و حضور در سرنوشت جامعه پیدا می کنند و خودشان را برای مسؤولیت ها واجد صلاحیت می داند و غالباً آنها که احراز صلاحیت می شوند هم نشان از رشد و بلوغ جامعه است.
حجت الاسلام حسناتی در ادامه اظهار داشت: حضور گسترده کاندیداها و شناخت محدود مردم از این افراد کار را بر انتخاب اصلح دشوار می کند و این مشکل تنها با مسؤولیت شناسی و انجام وظیفه و به میدان آمدن معتمدین مردم و تشکل های مختلف دینی و سیاسی که به دور از مسائل جناحی، سلیقه ای، قومی و قبیله ای و با رعایت میزان و ملاک هایی که بارها در سخنان مقام معظم رهبری بیان شده و با در نظر گرفتن شایسته سالاری بتوانند اصلح ترین را شناسایی و به مردم معرفی کنند.
امام جمعه شهرستان نجف آباد با اشاره به داشتن دیانت و شخصیت الهی و انسانی به عنوان یکی از مهم ترین معیارهای انتخاب فرد اصلح گفت: داشتن ملاک های شخصیتی مهم ترین خصیصه در انتخاب فرد اصلح است و آنانی که به جای زینت بخشیدن به این پست ها به دنبال زینت گرفتن از آن هستند انسان های پست، قدرت طلب و ضعف النفسی هستند که در برابر انسان های بزرگی که به این مسؤولیت ها زینت می دهند و آن را برای خودشان ارزش نمی بینند و کرامت هایی دارند که این پست و مقام برایشان ریز و حقیر است، قرار دارند.
وی در ادامه گفت: کرامت نفس، مدیریت، داشتن توان جسمی و روحی، تدبیر داشتن و به کار گرفتن امکانات مادی و معنوی و انسانی و جلوگیری از فرصت سوزی ها، بصیرت، حریت، آزادگی، وامدار نبودن به هیچ گروه و باندی الا وامدار دین و ملت و وامدار حقیقت و کرامت انسانی بودن، از دیگر معیارهای انتخاب اصلح است.
حجت الاسلام حسناتی با اشاره به این که انتخابات یک عهد و پیمان دو طرفه است، گفت: انتخاب یک قرارداد و یک عهد دو طرفه است و رئیس جمهور و یا اعضای شوراهای شهر تنها جهت دهنده هستند و مسیر را مشخص می کنند و این مردم هستند که باید مسیر را با رعایت مصالح اخلاقی و قانونی و پرهیز از تنبلی و قانون گریزی و رصد کردن امور مسؤولان و هوشیار بودن هر پرقدرت به پیش روند. /939/ت302/س