استاد حوزه علمیه قم:
شرکت در انتخابات یک تکلیف الهی است
خبرگزاری رسا ـ کارشناس حوزوی با بیان اینکه شرکت در انتخابات یک تکلیف الهی است، گفت: هر ایرانی باید با شرکت در انتخابات، مصالح کشور خود را به دست یک شخص امین و باتقوا بدهد تا آن را آباد کند.
حجتالاسلام علی قریب دوست قلعه جوقی، استاد حوزه علمیه قم، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، شرکت در انتخابات را یک حق عمومی دانست و گفت: هر ایرانی حق انتخاب دارد و میتواند با توجه به قانون، در انتخابات شرکت کند و مصالح کشور خود را به دست یک شخص امین و باتقوا بدهد تا کشور را آباد کند و گره های مملکت را در حد توانایی خود بر طرف سازد.
وی تصریح کرد: در کنار این حقی که مردم جامعه ما دارند، تکلیف الهی نیز بر دوش آنان است که در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کنند، تکلیف الهی ایجاب میکند که برای حفظ اسلام و اقتدار نظام اسلامی که بر گردن همه حق دارد، در انتخابات آینده با شور و توان شرکت کنیم و نظام اسلامی را از آسیب و خطراتی که مواجه آن است، نجات دهیم.
این کارشناس حوزه علیمه قم، با اشاره به بعد استکبارستیزی ملت با شرکت در انتخابات، اظهار داشت: انتخابات نتیجه بینالمللی دیگری نیز دارد و آن بعد استکبارستیز بودن آن است، اگر مردم در انتخابات شرکت گسترده داشته باشند، دشمنان احساس میکنند که این جامعه و نظام از پشتیبان زیاد مردمی برخوردار است و خودبهخود دست از تهدید و تحریم برمیدارند.
وی افزود: مردم همیشه در این انقلاب حرف اول و آخر را میزنند، در این انتخابات نیز این مردم هستند که باید دست به انتخاب اصلح و خوب بزنند و مقام معظم رهبری را در این سال که سال حماسه سیاسی و اقتصادی است، یاری کنند، دشمنان نظام بهشکل ناجوانمردانه علیه این انقلاب کار میکنند و وظیفه ما است که با اطاعت از رهبری و شرکت در انتخابات، دشمن را منکوب کنیم.
حجتالاسلام قریب دوست، تمکین به قانون را وظیفه اصلی مردم جامعه و کاندیداهای ریاست جمهوری برشمرد و ابراز داشت: وقتی یک کاندید به صحنه میآید، مفهومش این است که باید قانونگرا باشد، ریاست جمهوری آینده باید قانون را رعایت کند و در قبل و بعد انتخابات نیز همه باید تابع قانون باشیم، اعتراض نامزدها و هوادارانشان باید بر طبق قانون و در مسیر قانون باشد، کشور ما بیقانونی را قبول ندارد و معنا ندارد کسی که در انتخابات قبول نشده است، دست به کار غیر قانونی بزند.
وی تأکید کرد: در سال 88 همین اتفاق افتاد، کسانی که التزام عملی به انقلاب و ولایت نداشند، برای مملکت مسأله ساز شدند و منافع کشور را به باد دادند، مردم را از حماسه دور کردند و شیرینی انتخابات را به کام مردم تلخ کردند؛ اعتراض به نتایج انتخابات غیر از مجرای قانون، هیچ فایدهای جز آسیب رساندن به کشور در پی ندارد و باید همه مردم و کاندیداها براساس قانون عمل کنند.
وی با توصیه به کاندیداهای ریاست جمهوری بر رعایت ضوابط تبلیغاتی تصریح کرد: در تبلیغات اتنخاباتی نباید سیاهنمایی کرد و گفتمان پیشرفت کشور را خدشه دار کرد، اگر این سخنان مقداری برای کاندید رأی آورد، از طرف دیگر سبب ریزش رأی خواهد شد، مردم ما هم عاقل و هم مسلمان و متدین هستند، نباید به بهانه مذاکره با غرب و آمریکا، دشمن را خوشحال کرد و مردم را از اهداف نظام اسلامی دور داشت./978/ت302/ی
ارسال نظرات