۲۲ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۹:۴۵
کد خبر: ۱۷۱۲۲۹

جشن میلاد امام حسین در حرم مطهر رضوی برگزار شد

خبرگزاری رسا ـ حجت الاسلام عبدخدایی با بیان این که در بخشی از دعای عرفه آمده است که خدایا مرا به واسطۀ تقوای خودت، سعادتمند کن، گفت: سعادت تنها در پاک و سالم زیستن به دست می آید.
حرم رضوي

 به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، حجت الاسلام محمد هادی عبد خدایی، شب گذشته در ویژه مراسمی که به مناسبت میلاد امام حسین(ع)، امام سجاد(ع) و حضرت ابوالفضل(ع) در حرم مطهر رضوی برگزار شده بود، به بیان اهمیت اخلاص در سیره زندگی امام حسین(ع) پرداخت و عنوان کرد: امام حسین(ع) ویژگی های ممتاز فراوانی دارند اما در رأس تمام آن ها، اخلاص قرار دارد.

این استاد حوزه و دانشگاه خاطرنشان کرد: سایر ویژگی های امام حسین(ع) از جمله جهاد، جانبازی، صبر و ایثار نیز نتیجه همین اخلاص است و اگر انگیزۀ قیام ایشان را هم بررسی کنیم، متوجه می شویم اخلاص و عبودیت امام حسین(ع) در پیشگاه خداوند در نهایت به ایثار، شهامت و شهادت ایشان منجر شده است.

وی به عرفان بالای امام حسین(ع) اشاره کرد و با بیان این که ابن سینا، عارف را به دلیل اینکه ترسی از مرگ ندارد شجاع معرفی می کند، گفت: عارف شجاع است زیرا به خدا متکی است و فقط خدا را می بیند و حاضر است همه چیزش را فدای خدا کند.

سفیر سابق ایران در واتیکان با بیان این که دعای عرفه دریایی از معرفت الهی است، تصریح کرد: امام حسین(ع) در دعای عرفه به بررسی ابعاد مختلف عرفان پرداخته اند که برای نمونه می توان به اشارۀ امام حسین(ع) به نعمت های مادی و معنوی که خداوند از آغاز حیات انسان به او عطا کرده است اشاره کرد.

حجت الاسلام عبد خدایی افزود: امام حسین(ع) در بخشی از دعای عرفه دو صحنه را در مقابل هم مطرح می کنند، یک طرف عنایات و نعمت های پروردگار و یک طرف دیگر معصیت ها، ناسپاسی ها و ناشکری های انسان.

استاد حوزه و دانشگاه ابراز کرد: امام حسین(ع) در بخش دیگری از دعای عرفه، در حالی که در صحرای عرفات و در پیش اصحابشان با زاری و اشک این قسمت از دعا را تلاوت می کردند، فرمودند: خدایا، ترس و خشیتی به من عطا کن که گویا همیشه تو را می بینم.

وی ادامه داد: هرچه ایمان انسان به خدا افزایش یابد و او را حاضر و ناظر ببیند، پرهیزش از گناه افزایش می یابد و هرچه معرفتش نسبت به خدا بیشتر شود، حیا و نجابتش بیشتر می شود.

حجت الاسلام عبدخدایی با بیان این که در بخش دیگری از دعای عرفه آمده است که خدایا مرا به واسطۀ تقوای خودت، سعادتمند کن، گفت: سعادت تنها در پاک و سالم زیستن به دست می آید؛ سعادت در نان حلال به دست آوردن، خود را کنترل کردن و به حلال راضی بودن و به طور کلی با تقوا داشتن به دست می آید.

وی با بیان این که قرآن در زندگی امام حسین(ع) پیاده شده است، خاطرنشان کرد: ایمانی که قرآن از آن سخن می گوید در عمل امام حسین(ع)، جهادِ قرآن در رفتار ایشان و اخلاصی که قرآن بر آن تاکید دارد در شیوه و سیرۀ زندگی امام حسین(ع) نمایان است./934/پ203/ب 

ارسال نظرات