استاد حوزه علمیه قم:
حضور مردم در انتخابات نشانه پایبندی به نظام است
خبرگزاری رسا ـ کارشناس حوزوی با بیان اینکه حضور مردم در انتخابات نشانه پایبندی آنان به نظام است، گفت: همه باید از این آرا صیانت کنند و کاری نکنیم که نتیجه زحمات مردم و مسؤولان جامعه با اعتراض غیر قانونی به نتایج انتخابات، به هدر رود.
حجتالاسلام محمد حسین فاضل گلپایگانی، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، انتخابات در کشور را یک دموکراسی اسلامی دانست و گفت: ایران اسلامی با انتخابات جنبه دموکراسی خود را تقویت میکند و حضور مردم در انتخابات نشان میدهد که مردمسالاری دینی در این کشور حاکم است.
وی با بیان اینکه مردم با رأی خود به نظام اسلامی و قانون اساسی اعلام میکنند که همواره مدافع آن هستند و در پی این دفاع، اقتدار نظام اسلامی در داخل و خارج کشور بهوجود میآید، بر حضور حداکثری مردم در انتخابات تأکید کرد و افزود: اگر به قانون اساسی و کشور پایبند هستیم، میبایست در انتخابا شرکت کنیم و کشور اسلامی خود را با انتخاب خود مصونیت بخشیم و فردی را برگزینیم که از همه بهتر باشد.
این استاد حوزه علمیه قم، همه نامزدها را به آرامش پس از انتخابات دعوت کرد و با بیان اینکه همه با رهبری میثاق بستهایم پایبند به قانون باشیم، تصریح کرد: انتخاباتی که مشروع است، باید نتیجه آن نیز مشروع و مورد قبول همگان باشد.
وی ادامه داد: زحمتهای بسیاری در این جامعه کشیده میشود تا انتخابات با شور برگزار شود، بعد عدهای بیایند و مانند سال 88 آن را زیر سؤال ببرند، این مثل شخصی است که کلافی را بافته و یکباره پاره کند و دچار ضرر شود.
وی افزود: آرایی که مردم در صندوق میاندازند مقدس است و رأی به نظام اسلامی است و باید از این رآی صیانت کرد و به آن احترام گذاشت، کاری نکنیم که نتیجه زحمات مردم و مسؤولان جامعه به ویژه مقام معظم رهبری را با اعتراض غیر قانونی به نتایج انتخابات به هدر دهیم.
حجتالاسلام فاضل گلپایگانی با انتقاد از کسانی که اهداف نظام اسلامی و دستاوردهای آن را زیر سؤال میبرند، گفت: این انقلاب را همه مردم با فداکاری خود ایجاد کردهاند و خونهای زیادی به پای این انقلاب ریخته شده است، اگر عملکرد فلان مسؤول خوب نیست، این ربطی به کل نظام و اصل نظام ندارد و دلیل نمیشود که اصل نظام و کارهای انجام شده را زیر سؤال ببریم.
وی ابراز کرد: کارگزاران نامطلوب همه جا وجود دارند و این یک امر طبیعی است، باید در حرفها دقت کرد و حرفی نزد که دشمن را خوشحال کند، البته این خطاها کلی نیست و در برخی از مواقع وجود دارد و ربطی به کارهای خوب صورت گرفته ندارد./978/ت302/ی
ارسال نظرات