معاون تبلیغ و آموزشهای کاربردی حوزههای علمیه تبیین کرد:
انتخاب اصلح یا صالح
خبرگزاری رسا - معاون تبلیغ و آموزشهای کاربردی حوزههای علمیه گفت: رییسجمهور شایسته کسی است که بر مواضع انقلاب اسلامی که همان مواضع امام، رهبری و شهدا است، ایستادگی کند؛ چرا که عزت ایران اسلامی در همه عرصههای علمی و سیاسی، مرهون همین ایستادگی بر مواضع انقلاب است.
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط عمومی معاونت تبلیغ و آموزشهای کاربردی حوزههای علمیه، حجتالاسلام والمسلمین محمدحسن نبوی معاون تبلیغ و آموزشهای کاربردی حوزههای علمیه در آستانه حماسه سیاسی یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری ملاکهای انتخاب رییسجمهور اصلح را ولایتمداری و پایداری بر مواضع امام و شهدا ذکر کرده و گفت: نیروهای حزباللهی همیشه باید دنبال اصلح باشند، از اول انقلاب هم گفتیم انتخاب اصلح، و الان هم باید دنبال اصلح باشیم ولی اگر رقیب ناصالحی به میدان آمد، باید بر انتخاب صالح مقبول تمرکز کرد.
وی افزود: در هر انتخابات دو فریضه بزرگ بر عهده تک تک افراد جامعه قرار میگیرد:
1. فریضه حضور
2. فریضه انتخاب اصلح یا صالح
نه هر گونه حضوری هدف نهایی است و نه هر گونه انتخاب، نیاز کشور را تأمین میکند.
در جامعه اسلامی «کاندیدا شدن»، «رأی دادن»، «پذیرش مسؤولیت » و «تلاش برای برگزاری انتخاباتی سالم» همه در چهار چوب انجام وظیفه و خدمت به اسلام و مسلمانان ارزش دارد و تلاش برای دست یابی به مقامات اجتماعی جز به انگیزه خدمت رسانی، مشروع نیست.
تقویت و حمایت و همفکری و همکاری با صالحان در خدمت رسانی و «دستیابی به قدرت»، عبادتی بزرگ است و رأی دادن بر اساس علایق حزبی و صنفی و نژاد و زبان و رأی دادنهای بدون تحقیق خطایی بزرگ و خطر آفرین است.
کمک به «اقتدار ابرار» وظیفه تمام امت اسلامی و حمایت از ناصالحان از گناهان بزرگ اجتماعی و ضربه به اهداف و آرمانهای اسلامی است. البتّه پس از تحقیق اگر انسان اشتباه کند، نزد خداوند معذور است و پاداش نیّت خیر او در بارگاه الهی نا دیده گرفته نمیشود.
معاون تبلیغ و آموزشهای کاربردی حوزههای علمیه تصریح کرد: در زمینه انتخابات کنونی (24 خرداد) که ملت مسلمان ایران یازدهمین رییسجمهوری کشور را انتخاب میکند توجه به نکات زیر راه گشاست:
پیامهای حضور سیاسی
1. حقیقت این است که طیفها و گروههای بسیار متنوع در ثبت نام این دوره از انتخابات حضور جدی پیدا کردهاند و این تنوع و گستردگی در این حد، بیسابقه است و تاکنون صفآرایی به این گستردگی دیده نشده است. همین دلیل بر این است که همه مردم و احزاب به این نتیجه رسیدهاند که انتخاب در ایران کاملاً آزاد است.
2. دشمنان سعی میکنند به طور جدی بعضی از این طیفها را فعّال کنند؛ چرا که خود دشمنان میدانند اگر مردم به فردی رأی بدهند، آن فرد با طرز فکر خاص سر کار خواهد آمد حال این حساسیتهایی که دشمنان نشان میدهند، خود دلیل بر این است که انتخابات در ایران کاملاً آزاد است.
3. حساسیتهایی که کلیه گروههای مختلف نشان میدهند، دلیل بر همین است.
4. رقبای مختلفی که با شعارهای خود در صدد هستند تا مردم را راضی کنند که به آنها رأی دهند، این دلیل بر انتخابات آزاد است. شما تنوع کاندیداها در فرانسه را ببینید. تنوع در آمریکا را ببینید. همه میدانند در آمریکا یکی از دو حزب برنده است و سومی وجود ندارد.
5. در ایران آقای خاتمی وقتی کاندیدای ریاست جمهوری میشود که همه بدنه تقریباً مخالف اوست، ولی رأی می آورد و نظام کاملاً میپذیرد و سکان اداره کشور را کاملاً در اختیارش میگذارد. بعد احمدینژاد میآید که مورد حمایت هیچ طیفی نیست. خودش میآید وارد میدان میشود، با یک رقیب بسیار قدیمی و جا افتاده در کشور رقابت میکند و از سوی مردم انتخاب میشود؛ و نظام جمهوری اسلامی همه ظرفیتها را در اختیارش قرار میدهد. این دلیل بر این است که انتخاب در ایران کاملاً آزاد است و رأی مردم کاملاً کارآیی دارد.
6. نیروهای حزباللهی همیشه باید دنبال اصلح باشند، از اول انقلاب هم گفتیم انتخاب اصلح، و الان هم باید دنبال اصلح باشیم ولی اگر رقیب ناصالحی به میدان آمد، باید بر انتخاب صالح مقبول تمرکز کرد. به هیچ وجه نباید به فرد فاسد رأی داد و اگر به چنین فردی رأی داده شود، در قیامت مسؤولیت دارد.
اگر فرد فاسدی که با اجانب زدوبند داشته باشد، قدرت را به دست گیرد، هر کس به او رأی داده مسؤول است و در قیامت باید جواب دهد.
هر گروه حزباللهی ممکن است از میان آنها که صالحند، یک نفر را شایسته ریاست جمهوری بداند؛ همین موجب میشود که آراء افراد ارزشی در چند نفر پراکنده شود. در این صورت طیفی که آراء آنها در یک فرد متمرکز شده قطعاً برنده انتخابات خواهد بود.
توصیه ما به مردم این است که هر گروهی یک نفر را نگوید اصلح و آراء را متشتّت سازد؛ بلکه اگر فردی را صالح و دیگری را اصلح میدانند، ولی آن صالح را مردم قبول دارند، آرائشان را باید بر روی فرد «صالحِ مقبول» متمرکز کنند.
7. دشمن تلاش میکند که مردم در انتخابات شرکت نکنند؛ لذا باید بر حضور گسترده مردم تأیید کرد، همانطور که رهبر معظم انقلاب مدظلهالعالی فرمودند، بعضی از این حرکتهای بزرگ اسلامی بلایائی را از کشور دور کرده است. شما مطمئن باشید، اگر حضور مردم در روز 22 بهمن، روز قدس و... نبود، صدها بار دشمنان به ما حمله کرده بودند، ولی وقتی این انسجام را میبینند، کمر دشمن خرد می شود. دلیلش هم این است که بسیار اصرار میکنند در انتخابات شرکت نکنید، ولی اگر شرکت کردید به چه کسی رأی دهید.
8. کاندیدای مطلوب کسی است که معتقد به گفتمان انقلاب اسلامی باشد؛ و از ارزشهای انقلاب به راحتی عبور نکند.
رییسجمهور شایسته کسی است که بر مواضع انقلاب اسلامی که همان مواضع امام، رهبری و شهداست، ایستادگی کند؛ چرا که عزّت ایران اسلامی در همه عرصههای علمی و سیاسی، مرهون همین ایستادگی بر مواضع انقلاب است.
اینکه جمهوری اسلامی یک تنه در مقابل همه استکبار ایستادگی میکند و یا در سوریه و لبنان حامی اصلی حزبالله بوده و به پیروزی هم میرسد، همگی بر مبنای اعتقادات و باورها و ایستادگی بر مواضع جمهوری اسلامی است.
9. داشتن محاسن دولت قبل و نداشتن معایب آن؛ به عبارتی دیگر برخی ویژگیهای مثبتی که در دولت نهم و دهم وجود داشت، بایستی در دولتهای آینده هم وجود داشته باشد؛ همچون: پرکار بودن، ایستادگی بر مواضع انقلاب و گفتمان انقلابی و... و در مقابل هم برخی ضعفهای دولت گذشته باید از دولتهای آینده دور باشد؛ همچون: ضعف در مدیریت اقتصاد کشور، عدم استفاده از خرد جمعی، عدم دقت کافی در اجرای هدفمندسازی یارانهها و...
10. مبلغان گرامی بایستی در این برهۀ حساس افزون بر ترغیب آحاد مختلف مردم به شرکت در انتخابات، از هرگونه نزاع و ایجاد اختلاف در صفوف ملّت پرهیز کنند و همواره اتحاد و یکدلی را در جامعه ترویج کنند و به درستی نقش پدری خود را در جامعه ایفا کنند.
به عبارت دیگر از ورود به ریز مسائل سیاسی و درون خانوادگی پرهیز کرده و با نشان دادن نقشه راه انقلاب اسلامی ایران که برگرفته از فرامین رهبر معظم انقلاب مدظلهالعالی است، نقش هدایتگری خود را به خوبی ایفا کنند./9191/د101/پ
ارسال نظرات