منتظران مهدی تشنه ظهور حقیقت ناب هستند
طیبه مهرابی، مدیر مدرسه علمیه فاطمیه دامغان، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در دامغان اظهار داشت: آن چه امروز به شکل شور و شعف استقبال از نیمه شعبان در جامعه دیده میشود، تجلی عشق به حضرت ولی عصر(عج) است، منتظران او تشنه ظهور حقیقت ناب هستند.
وی با اشاره به ضرورت تبیین وجوه گسترده شخصیت حضرت مهدی(عج) افزود: اعتقاد به ظهور منجی و مهدویت در معنای عام خود، یک باور دینی فراگیر در بین انسانها بوده است در ادیان مختلف چنین اعتقادی به شکل ملموس و بارزی تجلی یافته است و منجی با تعابیر مختلفی چون «کالکی» در آیین هندو، «مسیحا» در یهود و مسیحیت، «سوشیانت» در زرتشت و در نهایت «مهدی (ع)» در فرهنگ اسلامی یاد شده است.
این استاد حوزه و دانشگاه گفت: چنین تعابیر و باورهایی با وجود تفاوتهای خاص خود در تأکید بر ظهور یک منجی جهت گشودن راه جدیدی فرا روی انسان در جهت نیل به سعادت ابدی، مشترک هستند؛ از این رو مهدویت و منجی گرایی دغدغه همه انسانها و در دورانهای مختلف تاریخی بوده است.
مهرابی تأکید کرد: در تمام ادیان و مذاهب مختلف جهان از مصلحی که در آخر زمان ظهور خواهد کرد و به جنایت ها و خیانتهای ضد انسانی پایان خواهد داد و شالوده حکومت واحد جهانی را بر اساس عدالت آزادی واقعی بنیان خواهد نهاد سخن به میان آماده و تمام پیامبران و سفیران الهی در این زمینه به مردم با ایمان جهان نوید هایی داده اند.
مهرابی انتظار ظهور یک مصلح بزرگ آسمانی و امید به آینده و استقرار صلح و عدل جاویدان را مسأله فطری و طبیعی دانست و افزود: این اندیشه با ذات و وجود آدمی سرو کار دارد و با آفرینش هر انسانی همراه است و زمان و مکان نمی شناسد و تنها اختصاص به ما ایرانیان هم ندارد هرچند که کشور ما تجلی گاه انتظار منتظر است.
وی بیان داشت: همه افراد طبق فطرت ذاتی خود مایلند روزی فرا رسد که جهان بشریت در پرتو ظهور رهبری الهی و آسمانی و با تأیید و عنایت پروردگار، از ظلم ظالمان و ستم ستمگران نجات یافته، شورش و بلوا در جهان پایان پذیرد و انسان ها از وضع فلاکت بار موجود نجات یابند و از نابسامانی و ناامنی و تیره روزی خلاص شوند و سرانجام به کمال مطلوب و زندگی شرافتمندانه ای نایل آیند.