۳۰ تير ۱۳۹۲ - ۱۹:۴۵
کد خبر: ۱۷۷۴۶۱
آیت الله مهدوی:

اصلاح نفس نیازمند اقدام و حرکت است

خبرگزاری رسا ـ استاد اخلاق حوزه علمیه اصفهان تسویف را یکی از معظلات جامعه امروز دانست و بیان داشت: این که ما دائم برای خوب شدن امروز و فردا می کنیم که خوب شویم، در صورتی که نمی دانیم هر روز عمرمان تمام می شود، پس اگر می خواهیم گریه کنیم باید برای مسائل غیر اخلاقی خودمان باشد.
امام جمعه موقت اصفهان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، آیت الله سید ابوالحسن مهدوی، نماینده مردم اصفهان درمجلس خبرگان رهبری، در ادامه مباحث خود که بعد از نماز ظهر و عصر، با موضوع  زهد در مسجد ملا عبدالله بازار میدان امام اصفهان برگزار می شود، گفت: اهل بیت( ع) می‌توانستند زندگی خوبی از نظر مالی داشته باشند و حتی یک شهر را هم غنی کنند، چون از علم غیب خبر داشتند، اما مصلحت چنین نبوده است که ثروت زیاد داشته باشند.

نماینده مجلس خبرگان رهبری با توجه به غم و غصه دنیا برای اهل ایمان ابراز کرد: انسان اگر گریه می کند و یا اگر ناراحت می شود، یا غصه می خورد، باید برای مال دنیا نباشد، بلکه باید برای ایمان خود گریه کنیم و برای فقر اخلاقی خود گریه کنیم که خوب نمی شود.

این استاد اخلاق حوزه علمیه اصفهان تسویف را یکی از معظلات جامعه امروز دانست و بیان داشت: این که ما دائم برای خوب شدن امروز و فردا می کنیم که خوب شویم، در صورتی که نمی دانیم هر روز عمرمان تمام می شود، پس اگر می خواهیم گریه کنیم باید برای مسائل غیر اخلاقی خودمان باشد، گریه ما باید به این خاطر باشد که تا کی باید اعمال زشت داشته باشیم و عین خیالمان نباشد.

 وی برای بیان هرچه بهتر و دقیق تر زهد، با بیان روایتی از امام حسن مجتبی(ع)، اظهار داشت: امام حسن(ع) عابدترین و زاهدترین مردم در زمان خودشان بودند و هر وقت به مکّه می رفتند، پیاده می رفتند و گاهی حتی کفش‌هایشان را هم در می آوردند و پای برهنه راه می رفتند، چون در روایتی آمده که «خداوند عبادت نشده به چیزی که در آن پیاده روی باشد، و آن پیاده روی در مسیر حج است.

آیت الله مهدوی در باب پیاده روی اضافه کرد: اگر قصد مسجد رفتن داریم بهتر است پیاده بروید و به خود زحمت بدهید و ما این اعمال را باید از اهل بیت(ع) بگیریم، ما باید بدانیم این معارفی که می خوانیم از چهار امام بقیع داریم و از این بزرگواران به ما رسیده است، پس باید از ایشان درس بگیریم.

 این استاد اخلاق در پایان با اشاره به سبک زندگی امام سجاد(ع) گفت: در اتاق ایشان سه چیز بود، یک حصیر که روی آن عبادت می کردند،  یک شمشیر آویزان و یک قرآن و بیشتر مواقع امام(ع) داستان اباذر را می گفتند، همان اباذری که دنیا را طلاق داده بود و از زینت دنیا، هیچ برای دنیا جمع نکرده بود./939/پ203/س

ارسال نظرات