دروغ آفت سعادت فردی و اجتماعی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، حجت الاسلام والمسلمین جلال جابریان، ظهر امروز در هشتمین جلسه از سلسله نشست های اخلاقی که در دفتر نماینده ولی فقیه در خوزستان برگزار می شود، با بیان این که راستگویی و شجاعت از ویژگی های مهم اسلامی هستند، اظهار داشت: راستگویی و شجاعت از ویژگی هایی اسلامی که از ارزش والایی برخوردار هستند.
مسؤول دفتر نماینده ولی فقیه در خوزستان با بیان این که موفقیت و سعادت مندی در زندگی در گرو راستگویی و دوری از دروغ است، ابراز داشت: خداوند متعال از دروغگویی بیزار بوده و کسی که سخنان دروغ بر زبان جاری کند، دشمنی با پروردگار عالم را قبول کرده است.
دروغ سرآمد معضلات اجتماعی است
حجت الاسلام والمسلمین جابریان تأکید کرد: افرادی که دروغ می گویند از خداوند متعال، بهشت و ملائکه دور هستند اما افراد راستگو مجوز نزدیکی به خداوند متعال، ملائکه و حضور در بهشت فردوس را برای خود امضا کرده است.
استاد حوزه و دانشگاه با تأکید بر این که در قرآن کریم آیات بسیاری وارد شده که پروردگار عالم افراد دروغگو را سرزنش کرده است، تصریح کرد: دروغگویی مرض بد و آفت بدخیمی است که درمان ندارد و به راحتی بیان کردن جملات دروغ در اجتماع سرآمد بسیاری از مشکلات و معضلات جامعه است.
مسؤول دفتر نماینده ولی فقیه در خوزستان با بیان این که نسبت دادن دروغ به خدا، پیامبر و اهل بیت(ع) بالاترین درجه دروغگویی است، بیان داشت: در دوران تاریخ بارها اتفاق افتاده، مردمانی ظهور کرده اند که نسبت به ائمه اطهار(ع) دروغ می گفتند و معتقد بودند که اهل بیت(ع) وصی حضرت رسول الله(ص) نیستند که این دروغی محض و نابخردانه است.
راستگویی جایگاه و منزلت انسان در جامعه را افزایش می دهد
حجت الاسلام والمسلمین جابریان با بیان این که راستگویی جایگاه انسان در نزد خدا و مردم را بالا می برد، تصریح کرد: دروغگویی سبب می شود که انسان ارزش خود را در جامعه از دست بدهد و حرف ها و سخنان او خریداری نداشته باشند.
استاد حوزه و دانشگاه در بخش دیگری از سخنانش به صفت شجاعت اشاره کرد و گفت: شجاعت نقطه اعتدال قوه غضبیه، و این صفت بسیار مورد پسند پرودگار عالم است و خداوند متعال افراد شجاع و مقاوم را دوست دارد.
تحسین شجاعت اسرای ایرانی از سوی نیروهای بعثی
حجت الاسلام والمسلمین جابریان با اشاره به دوران اسارت رزمندگان ایرانی در زندان های رژیم بعث عراق ابراز داشت: در دوران اسارت نیروهای ایرانی بسیار شجاع و مقاوم بودند و گاهی اتفاق می افتاد که هشت سرباز بعثی با کابل و چوب یک رزمنده ایرانی را مورد ضرب و شتم قرار می دادند اما این رزمنده حسرت «آه گفتن» را در دل نیروهای بعثی گذاشته بود و سبب می شد که خود بعثی ها شجاعت او را تحسین کنند.
مسؤول دفتر نماینده ولی فقیه در خوزستان با تأکید بر این که سرانجام انسان های برخودار از صفت های خوب و برتر، بهشت و توجه خداوند متعال است، اظهار داشت: همان گونه که زشتی ها ارزش انسان در جامعه را پایین و کم رنگ می کنند، صفت های ارزشی و خوب به انسان در جامعه شخصیت می دهد و این صفت ها سبب می شوند که در جامعه به فردی مهم و قابل اعتماد تبدیل شود.
همه راه های ارتباطی با خداوند متعال را نباید خراب کرد
استاد حوزه و دانشگاه با بیان این که همه راه های ارتباطی با خداوند متعال را نباید از بین برد، خاطرنشان کرد: همواره انسان باید یک مسیر ارتباط با خداوند داشته باشد و باید با استفاده از صفت های خوب اخلاقی و اسلامی ارتباط خود با خداوند را برقرار کند.
حجت الاسلام والمسلمین جابریان با تأکید بر این که خوبی های عالم در صفت های خوب و زشتی های عالم در صفت های بد گنجانده شده است، تصریح کرد: اگر کسی منحرف باشد و نماز و روزه به جا نیاورد، اما فردی سخاوتمند و خوش اخلاق باشد باید نسبت به او امیدوار باشیم؛ چراکه صفت های سخاوتمندی و خوش اخلاقی او را از مسیر انحراف و گمراهی نجات خواهند داد./9461/پ201/غ