۱۴ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۱:۳۵
کد خبر: ۱۷۹۴۹۹
معاون تهذیب حوزه های علمیه:

حوزه های علمیه بهترین ظرفیت برای توسعه فرهنگ قرآنی است

خبرگزاری رسا ـ معاون تهذیب حوزه های علمیه با بیان این که همه فعالیت های قرآنی برای تدبر در قرآن است، خاطرنشان کرد: حوزه های علمیه بهترین ظرفیت برای توسعه فرهنگ قرآنی است که باید از این ظرفیت استفاده حداکثری شود.
حجت الاسلام هادي حسين خاني معاون تهذيب حوزه هاي علميه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام  هادی حسین خانی، معاون تهذیب حوزه های علمیه کشور یک شنبه شب در مراسم اختتامیه طرح قرآنی حوزه علمیه امام صادق(ع) کوتنای شهرستان قائمشهر با اشاره به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص تربیت ده میلیون حافظ قرآنی در کشور، گفت: حوزه به عنوان یکی از ارکان مهم نظام اسلامی همه توان خود را در جهت تحقق رهنمودهای مقام معظم رهبری در این خصوص به کار خواهد گرفت.

 

وی توجه به مباحث قرآنی در حوزه را یک ضرورت دانست و افزود: خوشبختانه امروز حرکت های بسیار خوبی در حوزه نسبت به حفظ و توجه به مفاهیم قرآنی صورت می گیرد.

 

معاون تهذیب حوزه های علمیه با بیان این که همه فعالیت های قرآنی برای تدبر در قرآن است، خاطرنشان کرد: حوزه های علمیه بهترین ظرفیت برای توسعه فرهنگ قرآنی است که باید از این ظرفیت استفاده حداکثری شود.

 

وی ساماندهی و حمایت از ظرفیت های قرآنی موجود در حوزه های علمیه را ضروری دانست و ادامه داد: گسترش فعالیت های قرآنی در حوزه ها را به طور جدی دنبال خواهیم کرد.

 

حجت الاسلام حسین خانی در بخش دیگری از سخنان خود به ویژگی های عبادالرحمان پرداخت و با بیان این که خداوند متعال در آخرین آیه سوره فرقان خصوصیات عبادالرحمان را بیان کرده است، گفت: خداوند در بیان نخستین ویژگی عبادالرحمان فرموده، بندگان کسانی هستند که با وقار و سنگینی بر روی زمین راه می روند و عبادالرحمان کسانی هستند که متکبرانه بر روی زمین راه نمی روند.

 

معاون تهذیب حوزه های علمیه در ادامه به بیان دومین ویژگی عبادالرحمان از سوی خداوند متعال پرداخت و گفت: دومین ویژگی عبادالرحمان عدم جهل و نادانی است.

 

وی ادامه داد: سومین خصوصیت عبادالرحمان این است که دعا می کنند و درخواستشان از خداوند این است که ما را از عذاب جهنم نجات بدهد و در نهایت نیز جلوه های رفتاری یک مؤمن را دارند.

 

حجت الاسلام حسین خانی در ادامه سخنان خود به عذاب جهنم اشاره کرد و با بیان این که از آیه 11 تا 14 سوره معارج به شدت این عذاب اشاره شده است، گفت: عذاب جهنم آنقدر شدت دارد که در آن وقت انسان، همسر، فرزند، دوست و هر کسی که روی زمین دارد را رها می کند تا از شدت آن عذاب نجات یابد.

 

معاون تهذیب حوزه های علمیه کشور در ادامه به غذای جهنم اشاره کرد و ادامه داد: همان طور که در سوره دخان به آن اشاره شده غذای جهنم غذای بسیار بدی خواهد بود و آن هم فلز گداخته شده است.

 

وی افزود: بر اساس مطالب بیان شده در آیه 49 آیه سوره غافر لباس جهنم پارچه ای از آتش است که این لباس آتشین دائمی خواهد بود.

 

حجت الاسلام حسین خانی در ادامه سخنان خود به دیگر ویژگی های انسان های عبادالرحمان اشاره کرد و گفت: این افراد اسراف نمی کنند و همواره انفاق و دستگیری از دیگران را مورد توجه قرار می دهند و مهم تر از آن همیشه حد وسط و اعتدال را مد نظر قرار می دهند.

 

معاون تهذیب حوزه های علمیه افزود: خداوند متعال نیز در سوره بقره فرموده است که همیشه در کارها حد وسط را رعایت کنید.

 

وی در ادامه سخنان خود به سخنان مقام معظم رهبری در مراسم تنفیذ رییس جمهوری اشاره کرد و گفت: ایشان در این مراسم فرمودند عمل به وظیفه به معنای اعتدال است و ما نیز باید همواره حد وسط را مورد توجه قرار دهیم.

 

حجت الاسلام حسین خانی با بیان این که اعتدال و حد وسط به معنای عمل به همه وظایف است، ادامه داد: طلاب حوزه باید توجه داشته باشند که در کنار علم آموزشی، احترام به والدین، توجه به فعالیت های تبلیغی و دیگر مسائل مورد نظر نیز توجه کند./950/پ202/ب

ارسال نظرات