هراس مسلمانان فرانسه از آغاز دور جدید حملات علیه مسلمانان
خبرگزاری رسا ـ به دنبال دستگیری یک سرباز فرانسوی که قصد داشت در جریان جشنهای مربوط به عید فطر به سوی مسلمانان این کشور تیراندازی کند، مسلمانان فرانسه نگرانی خود را از آغاز دور جدید حملات افراط گرایان ابراز کردند.

به گزارش خبرگزاری رسا، رهبران مسلمانان شهر لیون فرانسه نسبت به آغاز دور تازه ای از حملات علیه مساجد و مسلمانان این کشور ابراز نگرانی کردند.
این نگرانی ها پس از آن ابراز می شود که هفته گذشته یک سرباز راستگرا و اسلام ستیز فرانسوی که قصد داشت در جریان جشن های عید سعید فطر به سوی مسلمانان تیراندازی کند دستگیر شد.
آمارهای منتشر شده از سوی کمیته مقابله با اسلام هراسی در فرانسه نشان می دهد که حوادث ضد اسلامی در سالیان اخیر افزایش چشمگیری در فرانسه داشته و سیاستمداران راستگرای این کشور بارها علیه مسلمانان سخنرانی کرده اند.
سرباز دستگیر شده به دست نیروهای امنیتی فرانسه قصد داشت که در روز عید فطر به مسلمانانی که برای برگزاری نماز عید در مسجد "مینگت" شهر لیون جمع شده بودند، تیراندازی کند.
کامل کبتانه، امام جماعت مسجد اعظم لیون در واکنش به این حادثه از مسلمانان شهر خواست که برای نشان دادن همبستگی خود در برابر این مسجد تجمع کنند.
رسانه های فرانسوی گزارش داده اند که حملات اسلام هراسانه در نیمه نخست سال 2013 میلادی 50 درصد افزایش داشته است.
فرانسه بیشترین جمعیت پیروان اسلام را در میان کشورهای اروپایی داراست و تخمین زده می شود که حدود 10 درصد از جمعیت این کشور را مسلمانان تشکیل می دهند.
این آمار در برخی از شهرهای فرانسه بالاتر است، به نحوی که حدود یک چهارم از جمعیت شهر مارسی که یکی از بزرگترین شهرهای این کشور محسوب می شود رامسلمانان تشکیل می دهند./990/ب903/د
ارسال نظرات