۲۹ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۶
کد خبر: ۱۸۱۱۱۹
مدیر استانی حوزه علمیه مازندران:

غفلت از نهج البلاغه پذیرفتنی نیست

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه مازندران، نهج البلاغه را بالاترین دستور زندگی مادی و معنوی زندگی بشر دانست و خاطرنشان کرد: متأسفانه تنها افتخار نهج البلاغه برای ما است و بهره برداری از این کتاب ارزشمند از سوی دیگران است.
حجت الاسلام ابوالقاسم طاهري، مدير حوزه علميه مازندران

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام ابوالقاسم طاهری، مدیر استانی حوزه علمیه مازندران ظهر امروز در گردهمایی ائمه جماعات مساجد ساری که در مسجد محمد رسول الله(ص) مرکز استان برگزار شد بر ضرورت توجه بیشتر به قرآن و نهج البلاغه در جامعه تأکید کرد و گفت: خطبه ها، حکمت ها و نامه کتاب ارزشمند نهج البلاغه باید به شیوه اثرگذار در جامعه ترویج شود.

 

وی با بیان این که روحانیت امروز فرصت استثنایی در اختیار دارد، افزود: مبلغان دینی باید افزون بر ترویج مبانی دینی، بیان حقایق کلام الهی و تفسیر قرآن، آشنایی مردم با اصول اخلاقی و روایات، تاریخ اسلام به نهج البلاغه نیز توجه ویژه داشته باشند.

 

مدیر استانی حوزه علمیه مازندران، نهج البلاغه را بالاترین دستور زندگی مادی و معنوی زندگی بشر دانست و خاطرنشان کرد: متأسفانه تنها افتخار نهج البلاغه برای ما است و بهره برداری از این کتاب ارزشمند از سوی دیگران است.

 

حجت الاسلام طاهری با بیان این که متأسفانه بهره گیری از مفاهیم ارزشمند نهج البلاغه در جامعه ما کم است، تصریح کرد: تنها این که بگوییم نهج البلاغه میراث ماندگاری برای شیعیان است کافی نیست بلکه در مقام عمل نیز باید به خوبی بهره گیری کنیم.

 

وی با اشاره به این که صحیفه سجادیه نیز به عنوان یک میراث ارزشمند از امام سجاد(ع) مورد بی مهری قرار گرفته است، بیان داشت: باید از این کتاب مهم نیز در جامعه دینی به ویژه در متن زندگی خود استفاده کنیم.

 

مدیر استانی حوزه علمیه مازندران با بیان این که حوزه علمیه روش استفاده از نهج البلاغه را آموزش می دهد، تصریح کرد: در تاریخ مفسران برجسته ای از حوزه های علمیه برخواسته اند که تاریخ به چشم خود ندیده است.

 

حجت الاسلام طاهری به تفسیر تسنیم حضرت آیت الله جوادی آملی اشاره کرد و گفت: تفسیر تسنیم سرمایه ای است که در صد سال آینده ارزش و جایگاه آن مشخص خواهد شد.

 

وی با تأکید بر این که طلاب و روحانیان باید بیشتر به ترویج استفاده از نهج البلاغه بپردازند، ادامه داد: روش استفاده از این کتاب ارزشمند همانند کتاب های دیگر نیست، بلکه باید از حکمت ها آغاز کنیم.

 

مدیر استانی حوزه علمیه مازندران با بیان این که بیان حکمت، نامه و خطبه های نهج البلاغه را باید به شیوه ساده و اثرگذار صورت گیرد، خاطرنشان کرد: بیان سخت و غیر قابل فهم مفاهیم نهج البلاغه اثرگذاری آن در جامعه را کاهش خواهد داد.

 

وی با اشاره به این که جمال نهج البلاغه خیلی زیبا است، ادامه داد: اما برخی ها تنها محو در کمال این کتاب ارزشمند می شوند و جمال و زیبایی آن را فراموش می کنند.

 

حجت الاسلام طاهری در بخش دیگری در سخنان خود به تلاش دشمنان در ایجاد شبهه در دین اشاره کرد و گفت: روحانیت باید با تقویت بعد علمی خود پاسخگوی مناسبی به شبهات مطرح شده از سوی دشمنان باشد./950/پ202/س

ارسال نظرات