ارتقای سطح علمی مدارس علمیه مازندران
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در آمل، حجت الاسلام ابوالقاسم طاهری، مدیر استانی حوزه علمیه مازندران صبح امروز در مراسم آغاز سال تحصیلی حوزه علمیه استان در آمل با اشاره به این که مازندران از گذشته های دور مهد عالمان و فقهای بزرگی در تاریخ تشیع بوده است، گفت: نخستین حکومت علوی در دیار طبرستان استقرار یافته است.
وی با بیان این که اگر پرونده علمی آمل ورق بخورد چهره های ماندگاری در آن وجود دارند، افزود: شخصیت هایی همچون علامه محد تقی آملی، علامه حسن زاده، آیت الله آملی جوادی آملی و میرزاهاشم آملی از مفاخر این شهرستان هستند که همچون ستاره ای در جهان اسلام می درخشند.
حجت الاسلام طاهری با اشاره به نقش حوزه های علمیه در دنیای اسلام، گفت: امروز حوزه های علمیه پرچم دار بسط و گسترش معارف اهل بیت(ع) در جامعه اسلامی هستند.
وی با بیان این که امروز حوزه های علمیه سکاندار حرکت بزرگ سیاسی در دنیا شده و تأثیر حکومت اسلامی بر پایه منویات حوزه های علمیه است، خاطرنشان کرد: نگاه ملت ایران و حوزه، به مدارس علمیه و طلاب یک نگاه و نگرش کاملاً معنوی است.
مدیر استانی حوزه علمیه مازندران در ادامه سخنان خود با بیان این که در حال حاضر 27 مدرسه و مرکز آموزشی حوزوی در استان وجود دارد، ادامه داد: مدرسه علمیه امام حسن عسکری(ع) از مفاخر مدارس استان است.
حجت الاسلام طاهری تصریح کرد: در مازندران غیر از شهرستان بابل حدود هزار و 800 طلبه داریم که در سال تحصیلی جدید با بیش از دو هزار طلبه فعالیت خود را آغاز خواهیم کرد.
وی به فعالیت مدرسه قرآنی بیت النور قائمشهر اشاره کرد و گفت: طرح حفظ قرآن دو سال است که به صورت مستمر در میان طلاب حوزه علمیه استان در حال اجرا است.
مدیر استانی حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که عمده طلاب این استان تا قبل از تشکیل مدیریت استانی حوزه در بعد آموزشی ضعیف بودند، ادامه داد: در ابتدای آغاز به کار مدیریت استانی، این مجموعه یکی از سیاست های خود را این مسأله قرار داد تا امتحان های تجدیدی شهریور ماه به حداقل برسد.
مدیر استانی حوزه علمیه مازندران ادامه داد: سطح آموزش در حوزه علمیه مازندران با تقویت اساتید، جذب اساتید با تجربه و تلاش مدیران مدارس به سطحی مطلوب رسید.
وی در بخش دیگری از سخنان خود از شرکت800 نفر از طلاب حوزه های علمیه استان در طرح آثار شهید مطهری خبر داد و خاطرنشان کرد: برگزاری دوره های آموزشی برای مبلغان و طلاب نیز از جمله برنامه های این مدیریت است.
حجت الاسلام طاهری همچنین به راه اندازی دفاتر قرآن و عترت در مدارس علمیه استان اشاره کرد و گفت: تجهیز این دفاتر در دستور کار مدیریت حوزه علمیه استان قرار دارد و علاوه بر این سال گذشته 400 طلبه ممتاز در این عرصه نیز تجلیل شدند.
وی با بیان این که زمینه سازی برای ارتقای سطح علمی هشت مدرسه علمیه استان صورت گرفته است، گفت: با تسریع در انجام این برنامه شاهد ارتقای سطح علمی مدارس علمیه استان خواهیم بود./950/پ202/ب