از دشنام دهندگان به صحابه بیزاریم

به گزارش خبرگزاری رسا، حجت الاسلام شیخ محمد تقی المولی، رییس بعثه حج عراق در بیست و چهارمین همایش «روز عراق» که در مکه برگزار شد، گفت: ملت عراق باید به صورت یکپارچه در برابر تکفیر و قتل ایستاده و از کسانی که در پی فتنه مذهبی و گسترش خشونت هستند، تبری جویند.
وی بر لزوم پیروی از اعتدال و عقلانیت تأکید کرد و افزود: شیعیان و اهل تسنن طرفدار خیر و همبستگی و برادری و اعتدال و محبت هستند و بسیاری از علما نیز از این شیوه تبعیت می کنند، ولی افراد و گروه های پیرو شیطان درصدد گسترش شرارت، قتل، انفجار، ذبح و فتنه مذهبی هستند.
حجت الاسلام المولی تصریح کرد: شیعیان و سنی ها از قاتلان علما، دانش آموزان و کودکان برائت می جویند. تروریست ها مدارس، مساجد، بیمارستان ها و زائران را مورد هدف قرار می دهند و زنان و مردان و کارگران را می کشند.
رییس بعثه حج عراق با اشاره به اهداف تروریست ها از انفجار و کشتار مردم، اظهار داشت: مطمئنا تروریست ها با اقداماتی که انجام می دهند در پی براندازی نظام و حکومت بر عراق نیستند، بلکه می خواهند بدون هیچ انسانیتی به کشتار و ویرانی بپردازند.
وی با تأکید بر اینکه هیچ فردی از ظلم تروریست ها در امان نیست، ادامه داد: بروز جنگ مذهبی در عراق از انفجارهای تروریستی به مراتب خطرناک تر است. همگان باید موضع مشترکی در برابر تکفیر و قتل بگیرند.
شیخ محمد تقی المولی در پایان خاطر نشان ساخت: ما از دشنام دهندگان به صحابه و پیروان اهل بیت(ع) بیزاریم و سخن علیه اصحاب و زنان پیامبر اکرم(ص) را نمی پذیریم./980/ب902/د