۲۱ مهر ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۰
کد خبر: ۱۸۷۰۳۹
یکی از رهبران سلفی جهان عرب اذعان کرد؛

جهاد نکاح هیچ تفاوتی با زنا ندارد

خبرگزاری رسا ـ یکی از رهبران سلفی جهان عرب با تاکید بر وجود دستگاه‌های جاسوسی رژیم صهیونیستی، آمریکا و برخی کشورهای عربی در پشت پرده فتوای جهاد نکاح گفت: جهاد نکاح هیچ تفاوتی با زنا ندارد.
ابو محمد المقدسي، از رهبران سلفي جهان عرب


به گزارش خبرگزاری رسا، ابو محمد المقدسی از رهبران برجسته سلفی اردن و جهان عرب در سخنانی که امروز در روزنامه القدس العربی منتشر شد با انتقاد شدید نسبت به فراگیر شدن پدیده جهاد نکاح از سوی  گروه‌های مسلح در سوریه، عنوان کرد: فتوای جهاد نکاح هیچ پایه و اساسی در شریعت اسلامی ندارد.

 

وی خاطرنشان کرد: فتوای جهاد نکاح همان زنا است که در تعارض اساسی با آموزه‌های اسلام است، مرتکب این عمل شنیع نیز باید با احکام مترتب بر زناکار مواجه شود.

 

این شخصیت برجسته سلفی، بر وجود  دستگاه‌های جاسوسی آمریکا، رژیم صهیونیستی و برخی کشورهای عربی در پشت پرده فتوای جهاد نکاح در سوریه تاکید کرد و گفت: هدف از این مسأله تخریب وجهه اسلام و ضربه زدن به مسلمانان است.

 

المقدسی تصریح کرد: برخی رسانه‌ها نیز به کمک این دستگاه‌های جاسوسی آمده و با دروغ پراکنی سعی در دامن زدن به پدیده جهاد نکاح هستند.

 

گفتنی است بسیاری از علمای جهان اسلام در ماه‌های اخیر صدور فتوای جهاد نکاح از سوی  مفتی‌های تندروی وهابیت را محکوم و تاکید کر‌ه اند که این فتوا به هیچ وجه جنبه دینی نداشته و صرفا سیاسی است./983/ب903/د

ارسال نظرات
captcha