مراسم عمامه گذاری جمعی از طلاب مدرسه مهدی موعود برگزار شد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، با حضور حضرت آیتالله نوری همدانی، از مراجع تقلید مراسم عمامه گذاری جمعی از طلاب مدرسه مبارکه مهدی موعود(عج) قم شب گذشته در این مدرسه علمیه برگزار شد.
براساس این گزارش در این مراسم که همزمان با فرارسیدن شب عیدالله اکبر، غدیر خم همراه بود دوازده نفر از طلاب و سربازان امام زمان(عج) حوزه علمیه مهدی موعود(عج) ملبس به لباس مقدس روحانیت شدند.
این مراسم پس از نماز مغرب و عشا با قرائت چندی از آیات کلام الله مجید آغاز شد، ادامه مراسم عمامه گذاری نیز با اجرای سرود از سوی گروه تواشیح مهدی موعود(عج) و مداحی جمعی از مداحان، ذاکران اهلبیت(ع) در وصف غدیر خم، فضیلت امیرمؤمنان(ع) و مدح ائمه(ع) همراه بود.
حجتالاسلام شامی، مدیر مدرسه مهدی موعود(عج) قم سخنران نخست مراسم در سخنانی با بیان اینکه برگزاری مراسم عمامه گذاری در این مدرسه از زمانها گذشته وجود داشته است، گفت: به امید خداوند متعال این مراسم در سالهای آینده نیز در مدرسه مهدی موعود(عج) برگزار میشود.
وی افزود: در گذشته اصولا مراسم عمامه گذاری طلاب در مدارس برگزار میشد ولی متأسفانه امروز برگزاری این مراسم در مدارس کم رنگ شده و یا حتی در برخی از مدارس این سنت به فراموشی سپرده شده است.
مدیر مدرسه مهدی موعود قم با اشاره به منویات مراجع تقلید و مقام معظم رهبری مبنی بر ملبس شدن طلاب به لباس مقدس روحانیت، اظهار داشت: هدف ما این است که در مدرسه مهدی موعود(عج) هر ساله طلاب پس از اتمام لمعه و اصول ملبس به لباس روحانیت شوند.
حضرت آیتالله نوری همدانی نیز در سخنانی دین را شامل معارف اعتقادی، عبادی، اخلاقی، اقتصادی، مدنی، فرهنگی، حکومتی، سیاسی، قضای، جهادی دانست و اظهار داشت: دین در تمام ابعاد زندگی انسان بیان و نقش دارد و یک فقیه باید نسبت به این معارف آگاهی داشته باشد.
وی اخلاص، همت بلند، کوشش، تهجد، نماز شب، قرائت زیارت آل یاسین را از ویژگیهای طلاب برشمرد و تأکید کرد: علم فقه با علم دانشگاه فرق دارد، علم فقه بسیار وسیع، مشکل و دقیق است، از اینرو همیشه به اندازه تعداد انگشتان بیشتر فقیه نداریم، علم فقه دارای جنبه معنوی، الهی و ارتباط با امام زمان(عج) است.
گفتنی است، در پایان مراسم طلاب معمم به لباس مقدس روحانیت عهدهنامهای را برای استوار کردن عهده و پیمان خود با اهلبیت(ع) به ویژه امام زمان(عج) قرائت کردند که در بخشی از این عهدنامه نسبت به تلاش طلاب در جهت گسترش فرهنگ اسلام و اهلبیت(ع) تأکید شده بود./993/پ202/ج