۲۱ آذر ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۵
کد خبر: ۱۹۲۰۹۶
با پیام آیت‌الله جوادی آملی؛

یادواره شهدای روحانی و طلبه استان مازندران برگزار شد

خبرگزاری رسا ـ یادواره شهدای روحانی و طلبه استان مازندران با پیام تصویری حضرت آیت‌الله جوادی آملی برگزار شد.
روحانيت و دفاع مقدس
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، یادواره شهدای روحانی و طلبه استان مازندران پیش از ظهر امروز با پیام تصویری حضرت آیت‌الله عبدالله جوادی آملی و با حضور روحانیت، طلاب و فضلای حوزه‌های علمیه در سالن اجتماعات مدرسه عالی دارالشفا برگزار شد.
بر اساس این گزارش، در ابتدای این مراسم پیام تصویری حضرت آیت‌الله جوادی آملی به یادواره شهدای روحانی استان مازندران پخش شد که در بخشی از آن آمده است: گرچه هر شهیدی که در راه حق شربت شهادت نوشید پاداش ویژه دارد و خونش اثر مخصوص خود را به همراه خواهد داشت ولی یک عالِم دینی وقتی شربت شهادت می‌نوشد حَسنات مضاعف خواهد داشت.
شهید در هر سرزمینی بیارمد یا در هر زمانی رحلت کند آن زمان و زمین را معطّر می‌کند که بارها این جمله زیارت مشخص شد که ما در آستانه شهدای کربلا و سایر شهیدان عرض می‌کنیم «‏طِبْتُمْ وَطابَتِ‏ الْأَرْضُ الَّتی‏ فیها دُفِنْتُمْ؛ سرزمین شما طیب و طاهر است»، آن عاملی که این سرزمین را طیب و طاهر کرده، شهادت است.
در جریان عالمان دین که با بنان و بیانشان، با دست و قلمشان علوم اهل بیت(ع) را منتشر کردند، احکام و حِکم الهی را بیان کردند این‌ها همه کمتر از آن طیب و طاهر بودن خون نیست این‌ها هم خونشان طیب و طاهر است، هم معمولا از دیگر افراد از نظر طهارت روح برترند و خدمات عالمانه آنها هم طیب و طاهر خواهد بود.
در ادامه مراسم حجت‌الاسلام مختار نظری، نمایندگی ولی فقیه در سپاه کربلای استان مازندران با بیان این که حضور روحانیت در انقلاب اسلامی حضوری تعیین‌کننده و اثربخش بود، گفت: اگر این انقلاب با حضور مردم به پیروزی رسید، علت این است که رهبری این ملت را یک روحانی بر عهده داشت.
وی افزود: اگر بعد از انقلاب در جنگ تحمیلی و صحنه‌های مختلف، حضور مردم را مشاهده کردیم که چگونه از کشور خود دفاع کرده و جان خود را فدا کردند، این هم جز با پیشگامی روحانیت امکان‌پذیر نبود و به گونه ای اگر روحانیت نبود امنیت و آسایش روحی برای مردم وجود نداشت.
در بخش دیگری از یادواره حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنور، دبیر کل شهدای روحانی کشور با اشاره به این که عامل اصلی پیروزی در جنگ تحمیلی عوامل روحی و معنوی بود، اظهار داشت: در این عرصه گروهی که بیشترین نقش را به خود اختصاص داد و در پیروزی جنگ نقش‌آفرینی جدی داشت، روحانیت بود.
وی با بیان این‌که روحانیت نقش‌های کلیدی بسیاری در جنگ تحمیلی داشتند، افزود: تأثیر کلان و کلی روحانیت در تشریع و موضوعیت جنگ، نقش مسؤولیتی و مدیریتی روحانیت در جنگ، نقش فرماندهی روحانیت در جنگ و نقش تبلیغی و رزمی روحانیت در جنگ از مهم‌ترین این نقش ها است.
دبیر کل شهدای روحانی کشور خاطرنشان کرد: اگر شاهد این بودیم که روحانیت در جنگ دارای کلامی نافذ و تأثیرگذار بودند به این دلیل است که خود پیشتاز صحنه‌های خطر و شهادت بودند و از هیچ‌ چیز نمی‌ترسیدند و این در طول تاریخ همواره مشهود است./907/پ203/ن
ارسال نظرات