۲۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۵:۵۳
کد خبر: ۱۹۷۷۹۸
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم:

باید زمینه ورود بانوان به عرصه اجتهاد را فراهم کنیم

خبرگزاری رسا ـ عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: باید زمینه تحصیل علم تا درجه اجتهاد را برای بانوان فراهم کنیم.
حجت‌الاسلام والمسلمين سيداحمد حسيني خراساني
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط‌عمومی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران، حجت‌الاسلام والمسلمین سیداحمد حسینی خراسانی چهارشنبه 23 بهمن‌ماه در دیدار جمعی از مسئولان حوزه‌های علمیه خواهران در محل دفتر جامعه مدرسین حوزه علمیه قم خواستار فراهم شدن زمینه تحصیل علم و رشد و ترقی (دینی) بانوان مانند آقایان شد و گفت: باید زمینه تحصیل آنها تا حد اجتهاد ایجاد شود تا ده‌ها خانم با برخورداری از قوه اجتهاد و فقاهت داشته باشیم.
وی ادامه داد: اگر در تصدی بانوان در برخی مناصب، مباحثی مطرح است، در نیل آنان به درجه اجتهاد هیچ ایرادی مطرح نیست و بلکه این کار بسیار مطلوب است.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه یک خانم می‌تواند مقاله بنویسد و در صدا و سیما حاضر شود، اضافه کرد: البته زمانی که یک مرد حاضر است و موضوع در صلاحیت او است، نباید از یک خانم استفاده کنیم.
حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی خراسانی با اشاره به آثار و برکات حوزه‌های علمیه خواهران گفت: به دلیل همین برکات، امام(ره) حمایت ویژه‌ای از این حوزه‌های علمیه داشتند و رهبر معظم انقلاب از آن به عنوان پدیده مبارک یاد کردند.
وی افزود: هرجا بانوان طلبه حضور دارند و فعال هستند، آثار وجود آنها در عرصه‌های فرهنگی از جمله حجاب کاملا محسوس و تبلیغ آنها در میان بانوان و کودکان بسیار موثر است.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه اقبال چشمگیری در جامعه زنان نسبت به حوزه علمیه مشاهده می‌شود، گفت: آثار فاخری که بانوان طلبه در حوزه‌های مختلف خلق کرده‌اند در مجامع علمی قابل ارائه و دفاع هستند.
وی اضافه کرد: فارغ از هر گونه تعصب، بانوان در عرصه رقابت علمی و آموزشی نسبت به آقایان جدی‌تر هستند.
حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی خراسانی با بیان اینکه پیشینه حوزه‌های علمیه خواهران به زمان مرجعیت علمی حضرت امیرالمومنین علی(ع) باز می‌گردد، ادامه داد: در آن زمان مرجعیت علمی حضرت زهرا(س) و پس از آن نیز مرجعیت علمی حضرت زینب(س) مطرح بوده است.
وی با اشاره به اینکه خانواده فقهای به‌نام شیعه مانند سیدابن طاووس به فراگیری علوم دینی توجه داشته‌اند، اظهار داشت: رویه رایج در تاریخ اسلام برگرفته از آموزه‌های دینی و قرآنی است چنان که بر اساس روایات، در ارزش‌های انسانی تفاوتی میان زن و مرد وجود ندارد و علم‌آموزی از ارزش‌های انسانی است.
در این دیدار مسئولان مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران به تشریح وضعیت حوزه‌های علمیه خواهران و دستاوردهای این حوزه‌های علمیه پرداختند./9191/د102/ع
ارسال نظرات