۲۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۷:۰۰
کد خبر: ۱۹۸۲۰۳
در نمایش رادیویی تبعیدی از رادیو معارف؛

زندگی و مبارزات شهید محراب آیت‌الله مدنی تبیین می‌شود

خبرگزاری رسا ـ نمایش رادیویی «تبعیدی» با یادی از اولین شهید محراب در انقلاب اسلامی از رادیو معارف پخش می‌شود.
زندگي و مبارزات شهيد محراب آيت‌الله مدني تبيين مي‌شود
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط عمومی رادیو معارف، نمایش رادیویی «تبعیدی» با یاد اولین شهید محراب آیت‌الله مدنی از برنامه «باغ تماشا» تقدیم شنوندگان صدای فضیلت و فطرت می‌شود.
در این نمایش رادیویی که به همت هنرمندان مرکز هنرهای نمایشی رادیو تهیه شده است به ابعاد شخصیتی، اخلاقی و مبارزات و فعالیت‌های سیاسی اولین شهید محراب آیت‌الله سیداسدالله مدنی پرداخته می‌شود.
نمایش رادیویی «تبعیدی» به تهیه‌کنندگی شهلا نیساری و کارگردانی محمد عمرانی بر اساس نوشته‌ای از فاطمه حسن‌وند با بازی جمعی از هنرمندان مرکز هنرهای نمایشی رادیو در 6 قسمت تولید شده است که از 26 بهمن تا 1 اسفند 92 در برنامه «باغ تماشا» پخش می‌شود.
برنامه «باغ تماشا» کاری از واحد نمایش هر روز به جز جمعه‌ها از ساعت 18:30 از رادیو معارف تقدیم شنوندگان فرهیخته می‌شود.
علاقه‌مندان به دریافت نمایش‌های رادیویی می توانند به صفحه اختصاصی برنامه «باغ تماشا» در سایت رادیو معارف مراجعه کنند./9191/د102/ن
ارسال نظرات