۰۹ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۰:۱۵
کد خبر: ۱۹۸۸۳۳
محقق و پژهشگر حوزوی:

یاس و ناامیدی، اساس تزلزل پایه‌های زندگی است

خبرگزاری رسا ـ محقق و پژهشگر حوزوی با بیان این‌که یاس و ناامیدی، اساس تزلزل پایه‌های زندگی است، گفت: قرآن کریم هم یأس و ناامیدی را نابخشونی می‌داند.
حجت الاسلام علي اصغر ظهيري،محقق و پژوهشگر حوزوي حجت الاسلام علي اصغر ظهيري،محقق و پژوهشگر حوزوي
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام علی‌اصغر ظهیری، استاد حوزه علمیه، شب گذشته در مراسم دعای کمیل در جمع نمازگزاران و زائران مسجد مقدس جمکران گفت: یاس و ناامیدی زندگی انسان را متزلزل می‌کند.
وی با بیان این‌که هیچ کس در این عالم در هر جایگاه و مرحله‌ای باشد حق رسیدن به یاس را ندارد، افزود: بزرگان دین نیز همواره بر این مطلب تأکید داشته‌اند و از همه مهم‌تر خود قرآن کریم نا امیدی را نابخشودنی می‌داند.
 این استاد حوزه علمیه اظهار داشت: کسانی که از بخشش خداوند متعال ناامید هستند خداوند آنها را نمی‌آمرزد و این افراد روز قیامت مورد غضب خداوند واقع می‌شوند.
حجت‌الاسلام ظهیری با اشاره به این‌کهریشه سعادت انسان در قرآن کریم است، خاطرنشان کرد: هر کس قرآن را سرلوحه زندگی خود قرار دهد به سعادت و حیات ابدی دست پیدا می‌کند و مقامات والا و عالی نصیب او خواهد شد و هیچ‌گاه دچار تزلزل و سستی در دین نمی‌شود.
وی ادامه داد: خداوند در قرآن کریم حیات انسان را به درختی تشبیه کرده که اگر آفت به شاخه و برگ آن بزند باغبان با سمی که به آن می‌زند به آن درخت حیات دوباره می‌بخشد، اما اگر آفت به ریشه درخت بزند کاری از باغبان بر نمی‌آید.
این محقق و پژوهشگر حوزوی با بیان این‌که افرادی که تمسک به قرآن و اهال‌بیت(ع) دارند هیچ‌گاه از ریشه و بنیان دچار آفت نمی‌‌شوند، تصریح کرد: این افراد اگر هم در زندگی خطا و گناهی انجام دهند چون پیرو مکتب قرآن و اهل‌بیت(ع) هستند دچار آفت در ریشه نمی‌شوند و فقط شاخ و برگ آنها دچار آفت می‌شود که آن هم قابل جبران است.
وی در ادامه با بیان اینکه معصومین(ع) نیز خطاب به کسانی که بر خود ظلم کرده‌اند، چنین می‌فرمایند که حق ندارند از رحمت و بخشش خداوند ناامید شوند، افزود: سعادت شامل کسانی می‌شود که کفر نورزیده و کار اشتباه انجام نمی‌دهند و عاری از هر گناه‌اند، مگر این‌که تنها از طریق توبه به زندگی خود حیات دوباره بخشند.
حجت‌الاسلام ظهیری بهرمندی از رحمت خاصه خداوند و رسیدن به حیات را در گرو پیروی از اهل‌بیت(ع) و امام زمان(عج) برشمرد و خاطرنشان کرد: در این دنیا هیچ کس از رحمت خاصه خداوند بهره نمی‌برد مگر این‌که در راه امام زمان(عج) باشد و از راه آن حضرت وارد شود./907/پ203/ع
ارسال نظرات