طلاب بحرینی مقیم قم یورش به دفتر جمعیت الوفاق را محکوم کردند

به گزارش خبرگزاری رسا، طلاب بحرینی مقیم قم امروز در پیامی یورش وحشیانه به دفتر جمعیت الوفاق اسلامی بحرین را به شدت محکوم کردند و نظام آلخلیفه را مسؤول حمله به جمعیت الوفاق اسلامی بحرین دانستند.
در این پیام آمده است: نیروهای امنیتی وظیفه حمایت از همه هموطنان بحرینی در برابر یورش و ناامنیها را برعهده دارد.
طلاب بحرینی مقیم قم در این پیام خاطرنشان ساختند: مردم وفادار و آگاه بحرین اجازه نخواهند داد که این کشور دچار فتنه طایفهای، تروریسم و حملههای خرابکارانه شود.
در این پیام عنوان شده است: ما از عاملان انفجار روز گذشته در خیابان البدیع تبرئه میجویم. این گونه اقدامات در راستای به چالش کشیدن امنیت و ثبات این کشور صورت میگیرد.
گفتنی است یک بمب کنترل از راه دور روز گذشته در خیابان البدیع منطقه الدیه منفجر شد که طی آن 3 نظامی از جمله یک اماراتی عضو نیروی «سپر جزیره» در این انفجار کشته شدند. یک گروه ناشناس بعد از این انفجار به مقر جمعیت الوفاق اسلامی بحرین یورش بردند./994/ب903/د