حفظ حرمت زنان در جامعه موجب پویایی خانواده می شود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در بابل، حجت الاسلام سید حسین ابراهیمیان، مسؤول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه های آزاد منطقه سه کشور بعد از ظهر امروز در همایش عفاف و حجاب که در دانشگاه آزاد واحد بابل برگزار شد، به مباحثی پیرامون فلسفه و ریشه حجاب در بین ادیان پرداخت و گفت: بر اساس آیات قرآن کریم، خداوند متعال هر آنچه را که واجب و یا حرام قرار داده به دلیل سودها و آسیبهایی است که برای تعالی و تکامل فرد و جامعه در پی دارد.
وی با اشاره به این که رعایت عفاف و حجاب در دین مبین اسلام بسیار مورد توجه قرار گرفته است، گفت: حفظ این ارزش گران بها سبب برقراری آرامش، خوشبختی زندگی و حفظ و حراست ارزشهای اخلاقی و دینی در جامعه می شود.
استاد حوزه علمیه بابل با بیان این که حفظ حرمت زنان در جامعه موحبب پویایش خانواده می شود، افزود: زن در تعلیم و تربیت فرزندان نقش مهم و حیاتی دارد و خداوند متعال نیز مرد را از نظر جسمی و زن را از نظر عاطفی والاتر قرار داد و این مسأله، بیانگر آن است که زن همانند گوهری در صدف است.
وی با طرح این سؤال که آیا حجاب مانع پیشرفت در جامعه میشود یا خیر، تصریح کرد: بر اساس شواهد موجود امروزه بیشتر کشورهای دنیا پس از عمری بد حجابی دارند به اصل حجاب و عفاف بر می گردند.
حجت الاسلام ابراهیمیان گفت: چادر به عنوان حجاب برتر از ایران وارد اسلام شد، پوشش و عفاف برای مرد و زن هیچ فرقی نمی کنند، انسان باید در همه زمینه های خانوادگی، اجتماعی و فرهنگی دستوارت دین مبین اسلام را رعایت کنند.
حجت الاسلام ملک محمدی، استاد حوزه و دانشگاه در این همایش به بیان راهکارهای علمی و عملی در خصوص فرهنگ عفاف و حجاب پرداخت و گفت: خوب است انسان طهارت درونی بنام عفاف و یک نجابت بیرونی بنام حجاب داشته باشد.
وی بیان داشت: حجاب یک امری نیست که مختص اسلام باشد، در جهان دین واره های وجود دارند که چیزی به عنوان پوشش دارند و قانون پوشش در دانشگاه های دنیا به خوبی رعایت می شود.
استاد حوزه و دانشگاه تصریح کرد: اسلام به دلیل حضور بانوان در عرصه های مختلف علمی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی به مسأله حجاب و عفاف تأکید دارد.
بهروز افشار، دبیر برگزاری همایش عفاف و حجاب نیز در ادامه هدف از برگزاری این همایش را شناخت صحیح فرهنگ حجاب و عفاف با تکیه بر مبانی دین مبین اسلام، توسعه و ترویج فرهنگ حجاب و عفاف، شناخت فلسفه حجاب و عفاف و تبیین و استفاده از ظرفیت های دانشگاه ها و نهادینه کردن در سطح جامعه، ارائه راهکارهای کاربردی و عملی برای اشاعه فرهنگ حجاب و عفاف و جلوگیری از ضد ارزش ها و تغییر فرهنگ های ناب اسلامی و ایرانی برشمرد.
افشار از ارسال 112 مقاله از سوی دانشگاهیان، حوزویان و دانشجویان به این همایش خبر داد و گفت: از این تعداد 63 مقاله پذیرفته شد که 57 مقاله به صورت پوستر و شش مقاله نیز به صورت سخنرانی ارائه شد./950/پ202/ب