۱۹ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۸
کد خبر: ۱۹۹۸۲۷
استاد حوزه علمیه کرمان:

دوری از تجمل‌گرایی وظیفه طلاب است

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه کرمان با اشاره به تأثیر بی احترامی به استاد در زندگی افراد بیان داشت: سبب خروج بعضی از طلاب در حوزه های علمیه بی احترامی نسبت به اساتید بوده چون مقام استاد همچون پدر ومادر بوده و باید احترام آنها را در همه زمینه ها نگه داشت.
طلبه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمان،  حجت الاسلام محمدعلی حسنی سعدی، استاد حوزه علمیه کرمان، امروز در درس اخلاق طلاب مدرسه محمودیه کرمان گفت: مهم ترین وظیفه یک طلبه در حوزه های علمیه استفاده کردن به موقع از وقت است.

وی افزود: بهترین فرصت برای یک انسان در طول زندگی خود استفاده صحیح از وقت خود در دوران جوانی است؛ زیرا دوران جوانی یک انسان، لذت بخش ترین دوران محسوب می شود.

حجت الاسلام حسنی سعدی با اشاره به استفاده صحیح از وقت بیان کرد: امروزه به دلیل امکانات زیاد اگر کسی از وقت خود استفاده نکند افزون بر این که به زندگی خود رسانده سبب ضرررساندن به دیگران هم می شود.

وی با توجه به این که ذکر خدا سبب ارتباط با خدا می شود، اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین نکات درباره ارتباط با خدا حضور قلب است، زیرا کسی که حضور قلب در تمام کار ها به خصوص نماز یا قرآن را داشته باشد به درجات بالای عرفانی دست خواهد یافت.

استاد حوزه علمیه کرمان با بیان این که اگر تمام دنیا را به یک انسان بدهند و این انسان معرفت در کارها نداشته باشد مثل کسی است که چیزی ندارد، خاطرنشان کرد: فقط تعداد کمی از علماء در مقابل عبادت های خدا دچار تغییر می شوند و سبب این تغییر را فقط معرفت به خدا در تمام کار ها دانست.

وی با اشاربه حدیثی از معصوم، اظهار داشت: از دیگر کارهای مهم طلبه، مطالعه کتاب است چون کسی که خود را در مسیرعلم و دانش قرار دهد علاوه بر این که وارد بهشت خواهد شد، فرشتگان هم برای او در زندگی دنیوی دعا می کنند و سبب موفقیت او خواهند شد.

حجت الاسلام حسنی سعدی با اشاره به سوالاتی که در مورد اقتصاد در ذهن یک طلبه وجود دارد، خاطرنشان کرد: طلاب نیاید ذهن خود را به جای درس مشغول به کارهای اقتصادی کنند چرا که طلاب باید در حوزه های علمیه فقط به فکر درس باشند و امام زمان کارهای آنان را دست می کند.

استاد حوزه علمیه کرمان ابراز داشت: صبر در زندگی یکی از کارهای مهم دوران طلبگی است زیرا در این دوران طلبه بودن، بعضی از مردم به روحانیان تهمت هایی می زنند و کار ما در مقابل چنین افرادی فقط باید صبر وحوصله به اندازه کافی باشد.

وی با اشاره به تأثیر بی احترامی به استاد در زندگی افراد بیان داشت: سبب خروج بعضی از طلاب در حوزه‌های علمیه بی احترامی نسبت به اساتید بوده چون مقام استاد همچون پدر و مادر بوده و باید احترام آنها را در همه زمینه ها نگه داشت.

وی با بیان این که برنامه ریزی منظم نشانگر موفق شدن زندگی طلبگی می شود، ادامه داد: یکی از وظایف مهم طلاب دوری از تجمل گرایی بوده و باید در زندگی خود حداکثر قناعت را به کار ببرد و سعی کنند که هیچ موقع دنبال وسایل تشریفاتی نباشند./970/پ202/س

ارسال نظرات