۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۸:۲۱
کد خبر: ۲۰۵۵۹۴
استاد دانشگاه تهران:

اقتصاد مقاومتی اتمام حجتی بر سیاست است

خبرگزاری رسا ـ استاد دانشگاه تهران با بیان این که اقتصاد مقاومتی اتمام حجتی بر سیاست است، تصریح کرد: این بدان معناست که اقتصاد ایران ضمن حفظ و توسعه شکوفایی و پویایی در مقابل تحریم ها و فشارهای اقتصادی، دفاع مستحکمی کند.
اقتصاد و فرهنگ با عزم ملي و مديريت جهادي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، دکتر محمد خوش چهره، استاد اقتصاد دانشگاه تهران، شب گذشته، در اولین نشست تخصصی اقتصاد مقاومتی بسیج مهندسین صنعتی که در فرهنگسرای زیارت برگزار شد، اظهار داشت: اقتصاد مقاومتی به معنای قرار داشتن در تقابل با اقتصاد آزاد و اقتصاد رقابتی است.

وی تقابل و رقابت های آشکار و نهان، پیدایش اقتصاد تقابلی بجای اقتصاد رقابتی، افتصاد تهاجمی، اقتصاد تحریمی و در نتیجه جنگ اقتصادی را از آسیب های اقتصاد رقابتی برشمرد و افزود: نظام جمهوری اسلامی در تعارض و تقابل آشکار با استکبارجهانی، امریکا، انگلیس و اسراییل می باشد.

نماینده مردم تهران در مجلس هفتم، ضمن بدیع و تازه خواندن شعار نه شرفی نه غربی جمهوری اسلامی در دوران جنگ سرد، بیان کرد: نظام کمونیسم در بلوک شرق و نظام سرمایه داری در بلوک غرب با وجود تعارض های بسیار با یکدیگر، در مورد ایران به یک تقابل اعتقادی و ایدئولوژیک مشترک رسیدند.

خوش چهره، پرسش" آیا باید در فضای همیشه جنگ باشیم یا مدیریت فرهنگی در فضای صلح نماییم؟" را اصلی ترین پرسش این روزهای ملت از دولت خواند و یادآور شد: غفلت ما در حوزه اقتصاد موجب چینش پازل های تحریم اقتصادی غرب شد و بنابر فرمایشات رهبر کبیر انقلاب باید مسلسل ها را تبدیل به قلم کرد.

اقتصاد مقاومتی اتمام حجتی بر سیاست است

وی با اشاره به اینکه اقتصاد مقاومتی اتمام حجتی بر سیاست است، تصریح کرد: این بدان معناست که اقتصاد ایران ضمن حفظ و توسعه شکوفایی و پویایی در مقابل تحریم ها و فشارهای اقتصادی، دفاع مستحکمی نماید و به عبارتی نقاط ضعف را مقاوم سازی کند.

خوش چهره ، دولتمردان انقلاب تاکنون اعم از دولت های سازندگی، اصلاحات، مهرورزی و با اندکی اغماض تدبیر و امید، را وابسته کننده 70 درصدی ایران به فروش نفت خام برشمرد و خاطرنشان کرد: بیانات مقام معظم رهبری در سال 1374 مبنی بر تبیین سیاست های مستقل از نفت بدرستی مورد توجه قرار نگرفت.

نماینده سابق مجلس شورای اسلامی، افزایش انحرافات، فساد اقتصادی، قاچاق کالا، واردات بی رویه و وابستگی معیشت مردم به تولیدات خارجی را از نتایج منفی تزریق 700 میلیارد دلار پول نفت خام به پیکر اقتصاد ملی در دولت گذشته خواند و تأکید کرد: 3 هزار میلیارد تومان اختلاس در قیاس با اختلاس چند ده میلیارد تومانی شهرام جزایری شاهدی بر این مدعاست.

خوش چهره، در همین راستا واردات 95 درصدچای، 90 درصد روغن و بیش از 50 درصد گندم را زنگ خطری برای اقتصاد ملی دانست و افزود: ریشه عمده حجم واردات، اقتصاد متکی به نفت است ولی اقتصاد مقاومتی یعنی پذیرش فضای تقابل و نیاز دوسویه ایران و جهان به یکدیگر./1309/پ202/ج

 

ارسال نظرات