۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۷
کد خبر: ۲۰۶۰۲۲
دبیر علمی جشنواره علامه حلی خبر داد؛

مشارکت8500 طلبه جوان در جشنواره پژوهشی علامه حلی/ رشد چشمگیر آثار خواهران

خبرگزاری رسا ـ دبیر علمی ششمین جشنواره علامه حلی با اعلام این که بیشترین آثار علمی در میان گروه‌های علمی متعلق به گروه اخلاق و تربیت است گفت: در جشنواره امسال موضوع سبک زندگی اسلامی بصورت ویژه‏ای مورد توجه قرار گرفته است.
اختتاميه ششمين جشنواره علامه حلي در قم
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام اسماعیلی‌نیا دبیر علمی جشنواره علامه حلی، صبح امروز در مراسم اختتامیه ششمین جشنواره علامه حلی که در سالن همایش‏های دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه برگزار شد، با اشاره به استقبال گسترده طلاب جوان از این جشنواره، گفت: فراخوان این جشنواره از اول دی‌ماه 92 اعلام شد و 8 هزار 450 نفر از طلاب زیر 31 سال در این همایش شرکت کردند.
 
دبیر علمی جشنواره علامه حلی تعداد شرکت کنندگان برادر را حدود 4هزار 900 نفر و خواهران را 3هزار 659 نفر برشمرد و افزود: طلاب جوان در قالب گروه‏های علمی مقالات، کتب، پایان‌نامه‌ها و تحقیق‌های خود را ارائه کردند و آثار آنان توسط داوران در قم و دیگر شهرستان‏ها مورد بررسی قرار گرفت.
 
حجت‌الاسلام اسماعیلی‌نیا با اشاره به آثار ارسال شده در قالب‏های گوناگون تصریح کرد: در این جشنواره 120 عنوان کتاب، 293 پایان‌نامه، هزار و 438 تحقیق پایانی و 6هزار مقاله مورد بررسی قرار گرفت.
 
وی در ادامه افزود: از تعداد 32 برگزیده  20 نفر از برادران و 12 نفر از خواهران هستند و با تشخیص داوران 64 نفر شایسته تقدیر شناخته شدند که از این تعداد 44 نفر از برادران و 20 نفر از خواهران هستند.
 
دبیر جشنواره علامه حلی، با اعلام این که بیشترین آثار علمی در میان گروه‌های علمی متعلق به گروه اخلاق و تربیت است ابراز داشت: در جشنواره امسال موضوع سبک زندگی اسلامی بصورت ویژه‏ای مورد توجه قرار گرفته است.
 
حجت‏الاسلام اسماعیلی‏نیا جشنواره امسال را متفاوت با دوره های گذشته دانست و اظهار داشت: توسعه دبیرخانه‌های استانی و مشارکت دادن پایان‌نامه‌های دانشگاهی طلاب از جمله تفاوت‌های این دوره از جشنواره نسبت به دوره های قبل است.
 
دبیر جشنواره علامه حلی در پایان به اهمیت مشاوره پژوهشی برای طلاب جوان اشاره کرد و گفت: از مسؤولان حوزه‏های علمیه این انتظار می‏رود که کارشناسانی را برای ارائه مشاوره پژوهشی به طلاب معرفی کنند و به امر پژوهش در حوزه‌های علمیه اهمیت بیشتری قائل شوند تا شاهد پویایی و شکوفایی طلاب باشیم./922/
ارسال نظرات