آیت الله سیستانی:
تحولات امنیتی نینوا را با نگرانی دنبال میکنم
خبرگزاری رسا ـ حضرت آیت الله سیستانی با بیان اینکه تحولات «نینوا» را با نگرانی تحت نظر دارد، خواستار تشدید تلاشها برای مبارزه با تروریستهای گروه داعش و نجات مردم از شر آنها شد.

به گزارش خبرگزاری رسا، حضرت آیت الله سیستانی مرجع عالیقدر عراق روز سهشنبه با صدور بیانیهای، خواستار افزایش تلاشها برای مبارزه با تروریستهای داعش و نجات مردم این کشور از شر آنها شد.
در بخشی از این بیانیه آمده است: مرجعیت عالی دینی عراق با نگرانی تحولات امنیتی اخیر در استان «نینوا» و مناطق اطراف را دنبال میکند.
این بیانیه میافزاید: واجب است که دولت عراق و دیگر سران سیاسی با وحدت کلمه و تشدید تلاشها در مقابل تروریستها، شهروندان عراقی را در برابر شر آنها حمایت کند.
عناصر گروه تروریستی موسوم به «دولت اسلامی عراق و شام»(داعش) پس از ناکامی چند روز پیش در اشغال شهر سامرا، به شهر موصل در استان نینوا هجوم بردند و امروز موفق شدند، استانداری، فرودگاه و چند بخش مهم دیگر در نیمه شرقی این شهر را تصرف کنند./980/ب102/د
ارسال نظرات