ترویج فرهنگ زکات زمینه ساز کاهش فقر در جامعه اسلامی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در آمل، حجت الاسلام محمدعلی رحمانی آملی، عضو شورای استانی حوزه علمیه مازندران امروز در همایش زکات نماد فرهنگ و اقتصاد که با حضور علما و روحانیان شهرستان آمل در بقعه متبرکه ناصرالحق برگزار شد با بیان این که روحانیت مشعل داران هدایت بوده و در مسیر انبیاء و اولیای الهی گام بر می دارند، گفت: روحانیت همواره و در انقلاب شکوهمند انقلاب اسلامی ایران حضوری فعال و اثربخش در همه عرصه ها داشته است.
وی با اشاره به این که طلاب و روحانیان با از برکات علمی و تقوای همدیگر بهره مند شوند، بیان داشت: در این راستا جامعه روحانیت شهرستان آمل شکل گرفته است که باید بتوانیم مجموعه ای با آرای ظریف و دقیق داشته باشیم.
امام جمعه آمل با بیان این که کارهای ما باید در راستای تبلیغ و ارشاد مردم باشد، تصریح کرد: حضور جمعی روحانیان در کنار هم می تواند اثرات ارزنده ای داشته باشد که باید از این جمع های استفاده شایسته ای صورت گیرد.
حجت الاسلام رحمانی آملی با تاکید بر نقش روحانیت در جامعه، خاطرنشان کرد: لباس انبیاء و رسول دین را بر تن کردیم که باید به درستی در راستای انجام تکالیف و وظایف خود گام برداریم.
عضو شورای استانی حوزه علمیه مازندران با بیان این که زکات امری واجب و به عنوان فروع دین است که باید حرکت های گرانقدری در راستای احیای آن صورت گیرد، گفت: زکات سبب رشد و نمو دادن است که وقتی زکات هر چیزی را بدهیم بر آن افزوده می شود.
رییس ستاد احیای زکات شهرستان آمل، ادامه داد: همه اعضای انسان نیز زکات دارد که باید از آن در مسیر حق و دستورات الهی استفاده کنیم که اثرات والایی برای انسان دارد.
وی با بیان این که دادن زکات سبب پاکی انسان از رذایل اخلاقی می شود، گفت: بخل و حرص چیز بدی است که باید از اموال خود در راستای زکات و کمک به همنوعان هم استفاده کنیم.
امام جمعه آمل با تاکید بر این که کمک به دیگران سبب آن می شود تا انسان به تزکیه رسیده و به صفات نیکو دست یابد، بیان داشت: دادن زکات سبب برکت کمی و کیفی مال انسان شده و آن را طیب و طاهر می کند.
حجت الاسلام رحمانی آملی، افزود: وقتی انسان زکات می دهد روح او آرام شده و گرفتگی در آن وجود ندارد که باید همواره باید با حرکت در این امور شایسته زمینه ساز تعالی و تکامل در وجود خود باشیم.
رییس ستاد احیای زکات شهرستان آمل با تاکید بر این که ترویج فرهنگ زکات سبب مقابله با فقر در جامعه اسلامی می شود، گفت: همواره دادن زکات مورد تاکید تعالیم والای دینی و روایات ما بوده که ثواب ارزنده ای برای انسان در این راستا در نظر گرفته شده است./1314/پ202/ب1