رهنمودهای رهبر انقلاب سرمایه ارزشمندی برای دولت است/ حمایت رهبری به معنای تایید همه کارهای مسؤولان نیست
حجتالاسلام والمسلمین سید محمد واعظ موسوی نماینده مردم آذربایجان شرقی در مجلس خبرگان رهبری در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا، بیانات رهبر معظم انقلاب در جمع مسؤولان و کارگزاران نظام را مهم و راهگشا عنوان و تصریح کرد: از جمله نکات مهم مورد تاکید ایشان تایید دولت یازدهم و شخصیت های رده بالای نظام بود.
حجتالاسلام والمسلمین واعظ موسوی یادآورشد: مشی بیش از دو دهه رهبر معظم انقلاب همواره در دولت های مختلف بر حمایت از دولت ها استوار بوده است، چراکه دولت باید با فراغ بال و استفاده از همه ظرفیت ها به حل مشکلات و پیشبرد اهداف نظام بیندیشد و در برنامه ریزی کمتر با دغدغه های داخلی و اختلافات درونی مواجه باشد.
وی اضافه کرد: ایشان همواره دولت های مختلف تا زمانی که سر کار بودند را قولا و عملا تایید می کردند و راه تخریب را در رابطه دولتمردان بر همه می بستند و دولت یازدهم نیز از این قاعده مستثنی نبوده و چتر حمایت ایشان نسبت به رییس جمهور و دولت باز بوده است و در مقاطع مختلف در مسائل کلان کشوری اعم از مسائل سیاسی خارجی و اقتصادی حمایت خود را ابراز داشته اند.
این استاد حوزه علمیه قم یادآورشد: این حمایت موقعیت مناسبی را برای برنامه ریزان دولت ایجاد می کند تا بهترین برنامه ها را برای اجرایی منویات رهبری و پیشبرد اهداف نظام اتخاد کنند.
وی با تاکید بر این که حمایت هایی که از سوی رهبر معظم انقلاب از دولت ها می شود به عنوان اباحه همه کارهای دولت ها نبوده و نیست، تاکید کرد: این تاییدها به این معنا نیست که هر کاری که در هر گوشه ای توسط هر فردی از دولتمردان انجام می شود مورد حمایت رهبری است.
استاد سطح عالی حوزه علمیه قم افزود: ایشان با توجه به وضعیتی که نظام در عرصه های بین المللی دارند تلاش شان بر این است که بیشترین موقعیت در اختیار مسؤولان قرار گیرد.
وی ابراز داشت: هر کس دل در گرو انقلاب دارد و خود را پیرو ولی فقیه می داند باید توجه داشته باشد که مشی او باید بزرگ کردن نقاط مثبت و در عین حال ارائه نقدها و پیشنهادات سازنده درباره نقاط ضعف و منفی است که احتمال آن در باره هر دولتی وجود دارد.
استاد حوزه علمیه قم بیان کرد: دولت یازدهم نیز همچون دولت های گذشته بی اشکال نیست، دوستان و دلسوزان نظام باید دلسوزانه و در عین حال تیز بینانه مسائل را زیر نظر داشته باشند، انتقادهای و راهکارهای دلسوزانه خود را ادامه دهند اما تخریب شخصیت ها و تضعیف دولت ها باید خط قرمز ما باشد.
این استاد حوزه تصریح کرد: تخریب و تضعیف دولت آب به آسیاب دشمن ریختن و برآورده کردن خواسته ها و امیال استکبار جهانی است که در صدد اختلاف افکنی بین مسؤولان و دلسوزان هستند.
وی با بیان این که باید همه توجه داشته باشند که در عین حمایت از برنامه های مختلف دولت از تخریب برحذر باشیم، گفت: البته مرز بین تخریب و انتقاد سازنده همراه با ارائه راهکار و پیشنهاد باید مشخص باشد تا به بهانه انتقاد در ورطه تخریب نیفتیم. /924/ت302/ج