برخی قدرتهای منطقه درصدد گسترش فتنه مذهبی در عراق هستند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در عراق، اوقاف شیعه عراق حمله انتحاری روز گذشته به حسینیه امام علی(ع) در منطقه بغداد الجدیده در شرق پایتخت را به شدت محکوم و برخی قدرت های منطقه ای را به تلاش برای گسترش فتنه در عراق متهم کرد.
در این پیام آمده است: دیوان اوقاف شیعه، جنایت انفجار انتحاری حسینیه امام علی(ع) که طی آن 45 تن از شهروندان شهید و زخمی شدند را به شدت محکوم کرده و برخی قدرت های اقلیمی را عامل گسترش فتنه مذهبی در عراق می داند.
اوقاف شیعه افزود: از همگان می خواهیم نسبت به تهدیدهای بزرگ کنونی برحذر باشند و ملت عراق را نیز به هوشیاری در برابر این دام شیطانی و همچنین تلاش برای تحکیم وحدت علیه قدرت های شر دعوت می کنیم.
این اوقاف همچنین بر لزوم تشکیل فوری دولت جدید در عراق تأکید کرد و مسؤولان را به ادای وظیفه و جلوگیری از گسترش فتنه همسو با دشمنان کشور فراخواند.
گفتنی است در انفجار انتحاری که روز گذشته در حسینیه امام علی(ع) در منطقه بغداد الجدیده رخ داد 11 شهروند شهید و 34 تن دیگر مجروح شدند./980/ب902/د