پاسخگویی به شبهات مهم ترین رسالت امروز روحانیت است
حجت الاسلام محمدعلی رحمانی آملی، عضو شورای استانی حوزه علمیه مازندران در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در آمل، با اشاره به آغاز سال تحصیلی حوزه های علمیه، گفت: حوزه های علمیه باید به عنوان پاسداران اصلی آرمان های والای انقلاب اسلامی نسبت به اقدامات صورت گرفته در کشور آگاهی داشته و نظرات ارزنده خود را برای حل مسائل و مشکلات بیان کنند.
حجت الاسلام رحمانی آملی، افزود: حوزه و روحانیت مدافع راستین و حقیقی اسلام ناب محمدی هستند که باید در راستای ایفای وظایف خود به بهترین نحو ممکن کوشا بوده و اهتمام ویژه خود را در این راستا به کار گیرند.
وی با بیان این که حوزه های علمیه نقش موثری در ترویج ارزش های اسلامی در جامعه دارد، خاطرنشان کرد: با توجه به این که در مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان قرار داریم حوزه علمیه می تواند نقش موثر و مهمی را ایفا کند.
امام جمعه آمل با تاکید بر این که حوزویان پیشگام مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان باشند، تصریح کرد: دشمنان درصدد شبهه افکنی در جامعه هستند که حوزویان باید به بهترین نحو ممکن در راستای پاسخگویی به این شبهات در جامعه تلاش کنند.
وی با بیان این که مهم ترین رسالت روحانیت تبلیغ دین به شیوه های مؤثر در جامعه است، خاطرنشان کرد: در شرایطی که دشمنان اسلام از هر ابزاری برای تضعیف دین استفاده می کنند، روحانیت زمینه تقویت انس جامعه با مبانی دینی و ارزش های اسلامی را فراهم کند.
عضو شورای استانی حوزه علمیه مازندران با تاکید بر این که کشور نیازمند مبلغان و استادان کارآمد و به روز در عرصه فرهنگ، تعلیم و تربیت است، گفت: ظرفیت های خوب و ارزنده ای در حوزه های علمیه وجود دارد که باید از این فرصت های ارزنده به نحو شایسته ای که بتواند زمینه ساز خدمات والای فرهنگی در جامعه باشند استفاده کنیم.
امام جمعه آمل با بیان این که روحانیت وظیفه بیان اسلام ناب محمدی را برای جامعه بر عهده دارد، افزود: اگر مردم میخواهند راجع به دین اطلاعاتی به دست آورند باید به روحانی مراجعه کنند که در این راستا روحانیان رسالت عظیمی بر عهده دارند.
حجت الاسلام رحمانی آملی با تأکید بر این که اگر روحانی در متن جامعه زندگی و با وجدان جامعه رابطه برقرار میکند برای این است که به راستی با مردم زیست میکند، افزود: روحانیت باید همه آن نقش های گذشته را حفظ کند، حوزهها باید حوزه درس گفتن و درس خواندن و تحقیق کردن باشد و بیان و قلم روحانیت باید هم چنان نافذ باقی باشد.
وی تصریح کرد: انقلاب اسلامی ایران با هدایت ها و رهنمودهای روحانیت به ثمره نشست و این قشر مهم در گسترش و توسعه این نظام نقش والایی داشته اند و بدین منظور هیچ گاه نمی توان حوزه های علمیه و روحانیت را جدای از نظام تصور کرد و باید در راس نظام حضور داشته و به ایفای نقش والای خود در راستای حراست از آرمان های والای آن بپردازد.
امام جمعه آمل با اشاره به این که نقش حساس روحانیت در تبیین حقیقت تقوا و دوری از گناهان در جامعه، ادامه داد: سخنان روحانیان و مبلغان دینی در منابر و مساجد میتواند یک فرد را از دامن گناهان و آلودگیها به سمت پاکی و طهارت سوق دهد که در این راستا باید حوزویان و طلاب خود را به علوم روز تجهیز کرده و ارتباط ارزنده ای با آحاد مردم داشته باشند./1314/پت302/ب1